Haberler

Roberto Carlos'tan Şehit Ailelerine Başsağlığı

Fenerbahçe'nin Brezilyalı Yıldızı Roberto Carlos, Şehit Ailelerine Başsağlığı Dileyerek, "Şehit Ailelerine Başsağlığı Diliyorum. Acılarını Paylaşıyorum ve Çok İyi Anlıyorum" Dedi.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos, şehit ailelerine başsağlığı dileyerek, "Şehit ailelerine başsağlığı diliyorum. Acılarını paylaşıyorum ve çok iyi anlıyorum" dedi.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos, sabah yapılan antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını cevapladı. Sözlerine herkesin bayramını kutlayarak başlayan Brezilyalı yıldız Roberto Carlos, "Herkese iyi bayramlar diliyorum. Brezilya'da da bu tip günler çok önemlidir. Umarım herkes yakınlarıyla iyi vakit geçirir" diye konuştu. Terör saldırısı sonucu 15 güvenlik görevlisinin şehit olmasını da değerlendiren Roberto Carlos, "Bu tür olayların yaşanması üzüntü verici. Gerçekten bizler de çok

üzüldük. Bu dünyada, İspanya'da da gerçekleşiyor, masum insanlar hayatlarını kaybediyor. Şehit ailelerine başsağlığı diliyorum. Bu tür durumlarda bütün ülke birlik, beraberlik içinde olmak zorunda. Acınızı çok iyi anlıyorum, paylaşıyorum" ifadelerini kullandı.

Futbol kariyerini Fenerbahçe'de noktalamayı düşündüğünü belirten Roberto Carlos, Fenerbahçe'de 3 yıl forma giyecek olmasının kendisini gururlandırdığını ifade etti. Fenerbahçe yönetiminden yöneticilik veya antrenörlük teklifi alıp almadığı şeklindeki soruya Brezilyalı yıldız, "Şu anda yönetimle aramızda böyle bir görüşme olmadı. Şu an için futbol oynamak istiyorum ve oynamak için de kendimi iyi hissediyorum. Futbol kariyerimi Fenerbahçe'de noktalamayı düşünüyorum. Fenerbahçe'nin bana verdiği 3 yıl oynama

şansı bile beni gururlandırıyor. Ben de bu güvene layık olmak için elimden geleni yapıyorum. Kulübümle 3 yıllık sözleşmem var. Sözleşmem sona erince oturur konuşuruz. O zaman ne gösterir bilinmez, ama şu an hala gencim ve futbol oynamak istiyorum" dedi.

Ligde Galatasaray ile aralarındaki puan farkının açılması konusunda ise Roberto Carlos, "İnsanlar endişeleniyor, ama buna gerek yok. Şampiyonlar Ligi'nde grubumuzda lideriz. Ligde talihsiz puanlar kaybettik, ama lig uzun bir maraton. Bu süreçte bunun altından kalkabilecek bir takımız. Bunun altından kalkacağımızı düşünüyorum. Yaşadığımız puan kayıplarını telafi edecek zaman var önümüzde. Real Madrid'de benzer durum gerçekleşmişti, bu durumdan kurtulmayı başarıp şampiyon olmuştuk" diye konuştu.

Sırp futbolcu Kezman için basından destek isteyen Roberto Carlos, "Burada basına çok görev düşüyor. Ona biraz destek olursanız. Kendine gelir ve çok daha iyi olur. Tabii ki bir oyuncunun eleştirilmesi doğal. Ama bununla bir yere varamayız. Hep eleştirmek olmaz. Kezman çok iyi bir futbolcu. Bugünkü antrenmanda da kendisini çok iyi gördüm. Umarım bu durumları atlatacak" dedi.

Ganalı futbolcu Appiah'ın takıma dönmesi durumunda, yabancı futbolculardan birinin yedek kalacağının hatırlatılması üzerine Roberto Carlos, "Bu kararı hocamız Zico verecek. Onun istediği sahaya çıkacak. Kim iyi ise o oynasın. Şöyle bir şey olur ve hocamız bize kim yedek kalmak istiyor diye sorarsa parmağımı ilk ben kaldırırım. Bu düşünce ve anlayışa sahibim. Yabancı futbolcular arasında böyle bir sorun yok. takım için doğru olan neyse o yapılır" diye konuştu. Brezilyalı yıldız, Deivid ile ilgili olarak

da, "O iyi bir futbolcu. Şu anki performansı herkese örnek olmalı" ifadelerini kullandı.

(İY-İY-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

title