Haberler

Rıdvan Dilmen'den Galatasaray'a transfer önerisi: Ben olsam hemen Elneny'i alırım

Güncelleme:

Süper Lig'de yeni sezon öncesi açıklamalarda bulunan ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın transfer etmesi gereken oyuncuyu söyledi. Beşiktaş'la yollarını ayıran Mohamed Elneny'nin sarı-kırmızılı takıma transfer olması gerektiğini savunana Dilmen, Galatasaray'ın transferde geç kaldığını belirtti.

Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'de başlayacak yeni sezon öncesi Galatasaray'la ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Galatasaray'ın geçen sezona göre daha zayıf bir kadroya sahip olduğunu belirten Dilmen, " Galatasaray'dan ayrılan oyuncular, Galatasaray için kayıp. Gidenlere ve gelenlere baktığımızda, Galatasaray'ın şu anda geçen seneden daha zayıf bir kadrosu var. Fatih Hoca'nın muhakkak listesi vardır, kulübün de planları vardır ama şu anda geç kalmış durumdalar" dedi.

"ELNENY KARAKTERLİ OYUNCU"

Mohamed Elneny'nin Beşiktaş için büyük kayıp olduğunu ve Galatasaray'ın bu oyuncuyu alması gerektiğini belirten tecrübeli futbol adamı,"Yabancı oyuncularda feda falan yok. Hiçbiri "Yazık bunlara" demez, alırlar parayı. Sergen Yalçın'ın oyun tarzına baktığımızda farklılık gösteren bir oyun değil. Bana göre en büyük kayıp Elneny'dir. Galatasaray olsam hemen Elneny'i alayım derim. Karakterli de bir oyuncu" şeklinde konuştu.

"SERI'Yİ NEDEN ALAMADILAR, MERAK EDİYORUM"

Rıdvan Dilmen, sarı-kırmızılıların Jean-Michael Seri'yi yeniden almamasına şaşırdığını belirtti ve "Kulüplerin hiçbir hazırlığı yok. Eski kariyeri çok iyi diye oyuncu alıyorlar. Galatasaray, Seri'yi neden alamadı, onu merak ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rıdvan Dilmen Galatasaray Haberler

500

Yorumlar (20)

ÖZGÜRR...:

Bende olsam hemen alırım ama Arsenal de direk oynuyor adam

3
0
yanıtYanıtla
yuh sana:

sanane gs den adamlara donku aldırdın şampiyon oldular. . . bi sus daa

1
1
yanıtYanıtla
imparator f.t:

herşeye rağmen destekleyeceğiz ama bu sene cidden aşırı derece de fenerbahçenin gerisinde kaldık, ya arkadaş adamlar yıllardır şampiyon olamazken bu kadar güzel kadro kurmayı başarıyor ise sizde onlardan kötü kadro kuruyorsanız son yıllarda alınmış olan başarılara rağmen bu böyleyse eğer cidden yönetim ve teknik direktör her kimse bundan sorumlu oturup düşünmeli. Ben fenerbahçeyi cani gönülden kutluyorum ne diyim bilemiyorum yiğidi öldür hakkını yeme.

1
1
yanıtYanıtla
ççç ooo kkk:

fenerbahçenin gidişatı iyi değil kadrosu çok dolu önemli yerleri yetersiz galatasarayın ortasahası eksik galatasaraylı olduğunu söylüyorsun daha takımını tanımıyorsun. .

yanıt0
yanıt0
Kaşkai:

He tamam hemen alacağız

2
0
yanıtYanıtla
metin:

he aynen sen al biz almıyalım alerji yapıyor

1
0
yanıtYanıtla
ssshh ssshh:

alkol almış şeytan tıslıyor

1
0
yanıtYanıtla
realite:

kimi alırsanız alın, bi Cüneyt çakırın hüseyin göceğin yoksa boşuna. . gs lobisi kimi isterse o şampiyon olur, eğer bu sene lütfedelerse( seyir zevki , rekabet, dijitürk satılsın diye vb. )ve fb doğranmazsa anca şampiyon olur. . . bu ligde fb nin şampiyon olabilmesi için en yakın rakibinden en az yüzde 30 daha güçlü olması gerekir. .

0
1
yanıtYanıtla
Cimbom:

Ondan sen yorum cu terim td:))

0
0
yanıtYanıtla
gazikentli:

sen niye gs yi konuşuyorsun ki tavsiye edeceksen fb ye tavsiye et

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title