Haberler

Reytinglerde Büyük Sürpriz! Söz Dizisi Çukur'u Tahtından Etti

Kıran kırana rekabetin yaşandığı pazartesi gecesinde reytinglerin birincisi belli oldu. Her hafta liderlik ipini göğüsleyen Çukur, bu hafta birinciliği Söz'e kaptırdı.

Pazartesi akşamları kıran kırana yaşanan reyting savaşının bu haftaki kazananı Star TV ekranlarında yayınlanan Söz dizisi oldu.

ÇUKUR ZİRVEYİ KAPTIRDI

Star TV'de yayınlanan Söz dizisi birinci sıraya otururken, ikinci sırada Show TV'de ekrana gelen Çukur dizisi, üçüncü sırada ise FOX'ta yayınlanan Yasak Elma dizisi yer aldı.

AB'DE SIRALAMA DEĞİŞTİ

AB'de ise birincilik Çukur'un, ikincilik Survivor'ın, üçüncülük ise Söz'ün oldu.

İşte dün akşamın reyting sıralaması;

Reytinglerde Büyük Sürpriz! Söz Dizisi Çukur'u Tahtından Etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Avrupa Birliği Star Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (22)

devlet:

çukur efsanedir gönüllerde reyting kırmıştır

9
9
yanıtYanıtla
VARTOLU:

Çukur çok saçma bence. Adam mahallede esnaflık yaparken bir anda cellat oluyor. Farklı farklı hareketler marjinal müzikler anlayamadım yani nasıl bir ruh halidir önceden daha bi aile dizileri falan çekiliyordu. kurtlar vadisinde bile normal insanlar vardı. Çukur da herkes piskopat

8
8
yanıtYanıtla
krıptoakn:

nerenle izledin arkadaş adam mahallede esnaflık yaparken cellat olmuyor muzikler şarkılarda süper uymuş diziye umutsuz ev kadınlarını izle beğenebilirsin

yanıt4
yanıt2
ozgra:

söz ün konusu belli askerlik milletimizi nereden vurcaklarını iyi biliyorlar aynı mehmed gibi, o yüzden en iyi en anlamlı en konusu iyi olan dizi ÇUKUR dur

6
8
yanıtYanıtla
Adını Bilen Yazsın:

Çukurun konusu ney kardeş açıklasana. Her önüne gelende silah var. Herkes artiz. Çoluk çocuk özenip kendini ağa baba paşa sanıyor. Yayından bile kaldırmalılar böyle saçma dizileri.

yanıt5
yanıt1
vdsb:

çukur sadece bir dizidir kaptırmayın kendinizi kekolar gidin kitap okuyun bilinçlenin belki aselsan size kapılarını açar Amerikalı coniler kadar olamadık bizimkiler serserilik peşinde coniler bal kaymak yeme peşinde Allah akıl fikir versin bizlere

yanıt3
yanıt0
ÇUKUR:

ÇUKUR VE ÇUKUR

5
9
yanıtYanıtla
ALTARIN OĞLU TARKAN:

AYNEN ÖYLEEEE SÖZ ULANN SÖZ. . . .

7
2
yanıtYanıtla
rambo:

senaryo kahramanlıkları da moda oldu. . . he hayat da öle zatü. . .

yanıt2
yanıt0
büşra:

SÖZ iyidir SÖZ

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title