Haberler

Real Madrid'de Hedef Hugo Lloris

İspanyol devi Real Madrid, Premier Lig ekiplerinden Tottenham’da forma giyen Fransız kaleci Hugo Lloris için 68 milyon Euro teklif etti.

İspanyol devi Real Madrid, Premier Lig ekiplerinden Tottenham'da forma giyen Fransız kaleci Hugo Lloris için 68 milyon Euro teklif etti.

Yeni sezon hazırlıkları sürdüren Real Madrid'de gündem kaleci konusu. Keylor Navas'ın yerine başka birini almak için kolları sıvayan Madrid'in ilk hedefi Manchester United'ın file bekçisi David de Gea'ydı. Manchester, de Gea ile 5 yıllık yeni bir sözleşme imzalayınca bu transferin gerçekleşme ihtimali sona ermişti.

Kaleci transferi için rotasını yine İngiltere'ye çeviren Real Madrid, Tottenham'da forma giyen Fransız kaleci Hugo Lloris ile ilgileniyor. İngiliz medyasında yer alan habere göre, Madrid temsilcisinin Lloris'e 68 milyon Euro'luk bir teklifle kapısını çalacağını yazdı.

31 yaşındaki Hugo Lloris, Rusya'da düzenlenen Dünya Kupası'nda şampiyon olan Fransa'nın kalesini korumuştu. 2012 yılından beri Tottenham'da forma giyen başarılı eldiven daha öncede Lyon ve Nice ekiplerinde forma giymişti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Real Madrid Hugo Lloris Tottenham Madrid Spor Haberler

Bakmadan Geçme

18 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 18 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İZMİR'DE YANGIN MI ÇIKTI? İzmir'de ne oldu? İzmir'de nerede yangın çıktı? Resmi Gazete bugün (18 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 18 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? SON DAKİKA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Tokat'ta okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title