Haberler

Raylar üzerinde bayılan genç kız 'kahramanı' ile buluştu

Güncelleme:

Samsun'un Atakum ilçesinde tramvay beklediği istasyonda aniden fenalaşıp rayların üzerine düşen ve kadın vatman Merve Yıldız Öker'in dikkati sayesinde kurtulan Merve Huntürk, kendisini kurtaran Öker ile buluştu.

Samsun'un Atakum ilçesinde tramvay beklediği istasyonda aniden fenalaşıp rayların üzerine düşen ve kadın vatman Merve Yıldız Öker'in dikkati sayesinde kurtulan Merve Huntürk, kendisini kurtaran Öker ile buluştu.

Huntürk, kendisinin hayatta kalmasını sağlayan "kahramanım" dediği Öker'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Yaşadığı anları anlatan Huntürk, arkadaşından çıkıp evine tramvay ile gitmek istediğini, durakta telefonla konuşurken baygınlık geçirdiğini belirtti.

Telefonla konuşurken tramvayın kaç dakikada istasyonda olacağını öğrenmek için saate baktığını ifade eden Huntürk, "Tramvayın gelmesine 4 dakika vardı. Biraz daha telefonla konuştum. Ondan sonra 1 dakikayı gördüm. Sonrasını hatırlamıyorum. Gözüm karardı ve bayıldım. Gözümü açtığımda Merve Hanım yanımdaydı. Hastaneye gittim gerekli tedavi yapıldı ve şu anda iyiyim." dedi.

Vatman Merve Yıldız Öker'in hayatını kurtardığına işaret eden Huntürk, "O benim kahramanım. Ona hayatımı ve canımı borçluyum. Onunla bundan sonraki hayatımda sürekli görüşeceğim ve böyle güzel bir insanı kazandığım için çok mutluyum. Tramvay çok ağır vasıta ve kullanımı çok zor, beni görmeyebilir ve bana çarpabilirdi. Şu anda hayatta olmayabilirdim. Her şeyimi Merve Hanım'a borçluyum, ona minnettarım. Hayatımda bir ablam olarak kalmaya devam edecek." ifadesinde bulundu.

Olaydan sonra abla kardeş oldular

Vatman Merve Yıldız Öker ise olay anını şu şekilde dile getirdi:

"Tramvayla ilerliyordum, Türk-İş istasyonuna yaklaştığımda raylar üzerinde bir şey olduğunu fark ettim. Ne olduğunu anlamadım hızımı azalttım, tedbirli şekilde ilerlediğimde raylarda bir insanın yattığını fark ettim. Ondan sonra merkez istasyonu arayarak olayı bildirdim ve Merve Hanım'ın yardımına koştum. Nefes almakta zorluk çekiyordu hemen 112 Acil Servise haber verdim. Vatandaşların da yardımı ile Merve hanımı düz bir zemine aldık ve rahat nefes almaya başladı. Şimdi Merve iyileşti, sürekli görüşüyoruz. Abla kardeş olduk, sürekli görüşüyoruz. Onu iyi olduğunu gördüğümde çok çok mutlu oldum."

Atakum ilçesinde bir süre önce, tramvay durağında beklediği sırada fenalaşarak raylara düşen Merve Huntürk, tramvayı kullanan kadın vatman Merve Yıldız Öker'in dikkati sayesinde hayata tutunmuştu.

Huntürk'ün kurtarılma anı ise güvenlik kamerasına yansımıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Samsun Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title