Haberler

Rakibinin kafasına uçan tekme atan futbolcunun 6 maç ceza alması, Brezilya'da büyük tepki çekti

Güncelleme:

Brezilya'da oynanan kadın futbol maçında, sahalarda ender görülen bir faul pozisyonu yaşandı. Rakibinin topa kafayla vurmak istediği esnada uçan tekme atan Janete isimli futbolcu, federasyondan 6 maç ceza aldı. Federasyonun verdiği ceza, ülkede büyük tepkilere neden oldu.

Kadın futbolunda, eşine az rastlanacak bir faul pozisyonu Brezilya'da yaşandı.

Brezilya Kadınlar A2 Ligi'nde Tiradentes ve Ceara takımları arasında oynanan maçta Tiradentes forması giyen Janete, orta sahaya yakın bir bölgede topa kafayla vurmak isteyen rakibine uçan tekme attı ve rakip futbolcu yere yığıldı.

SADECE 6 MAÇ CEZA ALDI

Aldığı darbenin ardından acı içinde yerde kalan rakibine kasti müdahalede bulunmadığını iddia eden Janete, buna karşın kırmızı kart görmekten kurtulamadı. Federasyon ise bu sert faulün ardından 24 yaşındaki oyuncuya sadece 6 maç ceza verdi ve ülkede büyük tepki gördü.

JANETE KENDİNİ SAVUNDU: RAKİBİMİ FARK ETMEDİM

Disiplin Kurulu'yla yaptığı görüşmenin ardından açıklamalar yapan Janete, hareketi nedeniyle duygularını net olarak ifade edemediğini ve çok üzgün olduğunu söyledi.

"Videoya yakından bakınca direkt topa baktığımı görürsünüz" diyen 24 yaşındaki futbolcu, "Rakibimi fark etmedim. Onun orada olduğunu bilmiyordum. Kasıtlı olarak bu hareketi yapmadım. Zaten asla böyle bir şey yapacak bir insan değilim" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kemal Doğulu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Kemal Doğulu kaç yaşında, nereli? Kemal Doğulu biyografisi! EMEKLİLERE YÜZDE KAÇ ZAM YAPILACAK? Temmuz ayında emeklilere yüzde kaç zam var, masadaki rakam ne? Anneler günü ilk ne zaman kutlandı? Anneler günü ne zaman ve nerede ortaya çıktı? İşte anneler gününün tarihçesi! Sinan Ateş kimdir? Sinan Ateş kaç yaşında öldürüldü? Sinan Ateş ne zaman ve neden öldürüldü? Suat Özçağdaş kimdir? Halk Tv konuğu Suat Özçağdaş kaç yaşında, nereli? Suat Özçağdaş biyografisi! SURVİVOR İLK DÜELLODA KİM ELENDİ? Survivor'da kim elendi? Yunus Emre mi, Furkan Kızılay mı? Bahadır Erdem kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Bahadır Erdem kaç yaşında, nereli? Bahadır Erdem biyografisi! 10 Mayıs okullar açık mı, kapalı mı? Yarın okul var mı? Cuma günü okullar tatil mi? ALTNY kaç lot verir? Altınay Savunma Teknolojileri halka arz kaç lot düşer? RÜYADA ESKİ SEVGİLİYİ GÖRMEK ne anlama gelir? Rüyada eski sevgiliyi görmek ne demek? ALES SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? ALES sonuçları nasıl sorgulanır? ÖSYM sorgulama ekranı! Göz çapaklanması neden olur, nasıl temizlenir? Göz Çapaklanması neyin belirtisi? Öğretmenler grev mi yapacak? Öğretmenler ne grevi yapıyor, neden? Bugün (9 Mayıs) hava nasıl olacak? İstanbul'da yağmur yağacak mı? Meteoroloji il il hava durumu tahminleri! Real Madrid- Borussia Dortmund maçı ne zaman? Şampiyonlar ligi finali nerede oynanacak?
500

Yorumlar (7)

Vatan Perver:

Videodan gördüğüm kadarıyla kasti değil de kontrol dışı bir hareket gibi geldi bana. En doğrusunu Allah (c. c. ) bilir.

2
5
yanıtYanıtla
janeteci:

uçan tekme atan kız haklı. Kasti durum yok , rakibini görmeden topa ayagını kaldırıyor ama 6 maç da az olmuş . 10 maç olmalıydı cezası . . .

4
3
yanıtYanıtla
ASDSASDA:

İSTEMSİZ.

3
3
yanıtYanıtla
Behçet:

Böyle bir posizyon yıllar önce Hagi ye yapılmıştı fenev-G.SARAY maçında hatta hakem de yanılmıyorsam erol ersoy du hakem denen a Erol bulut ya Mustafa Doğan uçarak tekme atmıştı kırmızı kartı da Hagi görmüştü çok tuhaf ama gerçek araştırın bakın ne kadar samimi olduğunu anlarsın inşallah.....

1
2
yanıtYanıtla
YORUMCU:

kasıtlı bir harekte benzemiyor ki ? fenerbahçe kadın spor takımı yapmış olsaydı bu hareketi tff önce 4 maç sonra tahkimden 2 maça düşerdi ellam.

2
1
yanıtYanıtla
kızıl ejder ikiz ejder:

istemsiz ama gayrinizami hareket ölümcül dövüş filmi gibi

0
2
yanıtYanıtla
adil:

İstemsiz olsa hemen yanına koşar sağlıkçıları çağırırdı kadının suratını dağıtıyor dönüp arkasını gidiyor.

yanıt0
yanıt1
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title