Haberler

    Quickoffice Uygulaması Artık Ücretsiz

    Google, Quickoffice uygulamasının artık ücretsiz olduğunu ve 26 Eylül tarihine kadar indirenlere 10 GB'lık ek Google Drive depolama alanı sunulduğunu duyurdu...

    Furkan Yaldız - - Google, popüler uygulamalardan biri olan Quickoffice'in artık Android ve iOS platformlarında ücretsiz olduğunu resmi olarak duyurdu. Uzun zamandır yaklaşık 15 dolar fiyat etiketi ile sahip olabildiğimiz Quickoffice uygulaması, Microsoft Word, Excel ve PowerPoint gibi popüler ofis yazılımlarının dökümanlarını oluşturma ve düzenleme imkanı sunuyor.

    Android ve iOS platfromlarında Quickoffice uygulamasını ücretsiz hale getiren Google, uygulamayı indirenlere 10 GB'lık Google Drive depolama alanı da sunuyor. Ancak bu kampanyanın, 26 Eylül tarihine kadar geçerli olduğunu da belirtelim.

    Google ve Quickoffice işbirliği sayesinde Microsoft Office ile uyumlu çalışabilen Quickoffice uygulamasını artık ücretsiz bir şekilde kullanabileceğiz. Android için buraya, iOS için buraya tıklayın.

    Furkan Yaldız - Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Furkan Yaldız Google Drive Google Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title