Haberler

    Qualcomm, Snapdragon 6 Serisi'ne 5G Destekli Yeni Yonga Setini Ekliyor

    Güncelleme:

    Qualcomm, giriş seviyesi modellerinde kullandığı Snapdragon 6 Serisi'ne yeni bir modelini daha ekleyecek. İşte Qualcomm'un 5G destekli yeni yonga seti.

    Qualcomm, giriş seviyesi modellerinde kullandığı Snapdragon 6 Serisi'ne yeni bir modelini daha ekleyecek. İşte Qualcomm'un 5G destekli yeni yonga seti.

    Yıllardır popüler bir firma olarak varlığını sürdüren Qualcomm, her cihaza uygun modelleri ile dikkat çekiyor. Özellikle üst segmente hitap eden modelleri ile bilinen şirket, alt segment modellerinde kullandığı 6 Serisi'ne yeni bir modeli daha ekleyecek. Kod adının sm6350 SoC olduğu bilinen bu yonga seti gerçekten dikkat çekici olacak.

    Dikkat çekici dememizin asıl nedeni, bu Snapdragon 6 Serisi yonga setinin 5G destekli olması. Özellikle gelecekte önem kazanacak bu özellik, genelde alt segment modellerde bulunmuyor. Hatta şu anda bazı üst modellerde bile mevcut değil. Ancak bu yeni model 5G desteğine sahip olacak.

    Adreno 615 GPU'ya Sahip Olacak

    Öte yandan 2.25 GHz hızında iki büyük çekirdeği ve 1.8 GHz hızında çalışan altı adet güç tasarruflu çekirdeği üzerinde taşıyacak olan CPU, aynı zamanda Adreno 615 GPU'ya entegre olacak. Tabi özellikleri bu kadar oratada olsa da, yonga setinin genel performansı cihaz üzerinde belli olacak.

    Qualcomm'un böyle bir girişim yapması epey yerinde olmuş. Özellikle alt segment cihazlarda 5G desteği olması gerçekten ihtiyaç diyebiliriz. 2020'nin ikinci çeyreğine piyasada olması beklenen model, bakalım hangi telefonlarda kullanılacak.

    Kaynak: Tamindir / Teknoloji

    Qualcomm Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 7 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı var mı? Fenerbahçe nasıl şampiyon olur? Şampiyonlukta ikili averaj mı genel averaj mı? Ligde puanlar eşit olursa kim şampiyon olur 2024?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title