Haberler

Putin, Müslüman dövüşçü Khabib ile bir araya geldi

Güncelleme:

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Dağıstan'da Müslüman karma dövüş sporcusu Khabib Nurmagomedov ile bir araya geldi.

Rusya'ya bağlı Dağıstan Özerk Cumhuriyeti'ne bir dizi programa katılmak üzere gelen Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, karma dövüş sporcusu Khabib Nurmagomedov ile sürpriz bir görüşme gerçekleştirdi.

"KHABİB'İN FİLMİNİ İZLEYEMEDİM"

Gerçekleşen görüşmede Khabib Nurmagomedov'un babası ve antrenörü Abdulmanap Nurmagomedov ve Dağıstan Devlet Başkanı Vladimir Vasiliev de yer aldı. Görüşmede Nurmagomedov'u defalarca kez tebrik eden Putin, boksörün filminin yapılması gerektiğini kastederek, "Khabib'in müsabakasını izledim ama daha filmini izleyemedim" dedi.

Putin, Müslüman dövüşçü Khabib ile bir araya geldi

GEÇEN HAFTA DUSTİN POİRİER'İ YENMİŞTİ

UFC hafif siklet unvan maçı öncesi İrlandalı dövüşçü Conor McGregor tarafından Müslüman olduğu gerekçesiyle hakarete uğrayan ama müsabakada Conor McGregor'a ringi dar eden Khabib Nurmagomedov tüm dünyada Müslümanlar tarafından kahraman ilan edilmişti. Nurmagomedov geçtiğimiz hafta ABD'li rakibi Dustin Poirier'i yenerek unvanını korumuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Khabib Nurmagomedov Vladimir Putin Dağıstan Haberler

500

Yorumlar (8)

THE BOY:

PUTİN ABİ ŞU VATANDAŞLARINA CS. GO OYNAMAYI ÖĞRET ARTIK YETTİ BURAMA KADAR GELDİ YA. . . . . . . . . .

4
0
yanıtYanıtla
gariban:

onlar gerçek hayatta Suriye de oynuyorlar oraya git

yanıt2
yanıt2
ERTAN LAZOĞLU:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu YazınTÜM DÜNYADA İNSANLAR BARIŞ DİLİNİ KULLANIRLARSA NE SAVAŞ OLUR NE CİNAYET NEDE SOKAKLARDA KAVGALAR VEDE KAVGA DÖVÜŞ SPORLARI BİRBİRLERİNE ACI VERMENİN ADI SPOR OLAMAZ MALESEF İNSANLAR BU OLAYLARI ZEVKLE SEYREDİYORLA BU MU VİCDAN VİCDANIN BİTTİĞİ YARDE BARIŞ BEKLENEMEZ LÜTFEN BARIŞ DİLİ BARIŞ DİLİ BARIŞ DİLİ

2
1
yanıtYanıtla
EMPERYAL TAŞERONLAR:

Suriye Rus ve Esed uçakları tarafından bombalanıyor. Katil alçaklar. . .

1
1
yanıtYanıtla
Jonni:

Sen galiba pilotsun

yanıt0
yanıt0
GAMEDOV:

PUTİN Bİ MAÇ YAPALIM DEMEK İSTİYOR FAKAT GÖZÜNE KESTİREMİYOR

1
0
yanıtYanıtla
Demokrat:

Demokrasi ve insan haklarinin olmadigi ülke lideri ve boş işleri

0
0
yanıtYanıtla
Mehmetçik:

Hahaha nerde var o ya İngiltere? kraliçe karısı parlemantoyu kapattı hahaha, ab de mi mısırda darbeci sisi 20 dakka can çekiştirip mahkeme de mursiyi öldürdü tık yok.,suriyeliye teknesi batarken kurtarıp yardım eden İtalyan kaptan içeri atıldı vesaire Ne diyon la sen dünyada yaşadığına şükret barbar kafirler bukadar güçlüyken vatanın olduğuna hür olduğuna şükret ama nato kafa dimi hass..

yanıt2
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title