Haberler

PSV maçının hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da Falcao sakatlığı sebebiyle antrenmana katılmadı

Güncelleme:

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda oynayacağı PSV maçının hazırlıklarını sürdürdü. Sarı-kırmızılılarda Radamel Falcao sakatlığı nedeniyle antrenmanda yer almadı. Kolombiyalı yıldız, sarı-kırmızılı forma altında bugüne kadar sakatlıkları sebebiyle 49 maçta forma giyemedi.

Galatasaray, PSV ile oynayacağı kritik maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla sürdürdü. Fatih Terim yönetiminde taktik çalışma gerçekleştiren sarı-kırmızılılarda yıldız golcü Radamel Falcao idmanda yer almadı.

GALATASARAY FORMASIYLA 49 MAÇ KAÇIRDI

Antrenman, soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı. Sakatlığı bulunan Radamel Falcao, antrenmanda yer almadı. Taylan Antalyalı ve Jimmy Durmaz, takımdan ayrı özel program dâhilinde bireysel çalışmalarına devam etti. Falcao, Galatasaray'da bulunduğu dönemde sakatlıklardan çok çekerken toplam 49 maçı kaçırmıştı. Galatasaray Futbol Takımı, PSV Eindhoven maçının hazırlıklarına yarın saat 11.00'de Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla devam edecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Falcao Haberler

500

Yorumlar (1)

Osman Tuna :

Bu adam ayağı kırılan yarış atı oldu artık. Eskiden onlara ne yapıyorlarsa buna da onu yapıp kurtulmak lazım. (mecazi anlamda)

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title