Haberler

Varank ve Yılmaz, seçmenlere hitap etti

Güncelleme:

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, seçmenlere hitaben, 'Sizlerin bize verdiği emanete nasıl layık olabileceğimizin derdinde olduk. Onun için her zaman daha fazlasını yapabileceğimizi söyledik.' dedi. Bursa'nın Yıldırım ilçe Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi yeni dönemde gerçekleştirmeyi planladığı projeleri Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi'nde düzenlenen toplantıda tanıttı.

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, seçmenlere hitaben, "Sizlerin bize verdiği emanete nasıl layık olabileceğimizin derdinde olduk. Onun için her zaman daha fazlasını yapabileceğimizi söyledik." dedi.

Bursa'nın Yıldırım ilçe Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi yeni dönemde gerçekleştirmeyi planladığı projeleri Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi'nde düzenlenen toplantıda tanıttı.

Varank, toplantıda yaptığı konuşmada, her zaman taş üstüne taş koymanın derdinde olduklarını vurgulayarak, "Sizlerin bize verdiği emanete nasıl layık olabileceğimizin derdinde olduk. Onun için her zaman daha fazlasını yapabileceğimizi söyledik." ifadesini kullandı.

Varank, gayret gösterebilmek için vatandaşların desteğine ihtiyaç duyduklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Sizler bizim yanımızda olursanız, Oktay Başkanımızı ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş'ı yalnız bırakmaz, onunla yol yürürseniz çok daha farklı bir Bursa'yı, çok daha farklı bir Yıldırım'ı sizin huzurunuza getirebileceğimize, size daha iyi hizmet edebileceğimize inanıyorum. Biz Belediye Başkanımızla çalıştık, biz hangi katkıları koyacağız, Alinur Başkanım hangi katkıları koyacak, merkezi yönetimimiz hangi katkıları koyacak, hepsini çalıştık. Şimdiye kadar Bursa ve Yıldırım'da hiç görmediğimiz bir sonucu sandıklardan çıkarmaya var mıyız? Siz mührü vuracaksınız, Allah izin verirse bizim belediye başkanlarımız da layık olduğunuz hizmetleri sunacak. Bize rakip olduğunu iddia edenler böyle bir coşkunun yanına yanaşamazlar. Bırakın onların adaylarını, onların genel başkanları bile bu coşkunun yanına yanaşamazlar."

Oktay Yılmaz da hayata geçirecekleri projeler ve yapacakları hizmetlerle parlayan bir Yıldırım inşa etmeyi sürdüreceklerini anlattı.

İmardan ulaşıma, kültür sanattan eğitime, yeşil alanlardan turizme kadar tüm projelerde insan odaklı Yıldırım yaklaşımını ön planda tuttuklarını belirten Yılmaz, "İnsan odaklı anlayışımızı yönetimde de sürdürüyoruz. Bir zincir halinde ilerleyerek her bir halkamızın bu şehre değer katacak birer unsura dönüşmesini sağlıyoruz. Bunu tek başımıza yapmıyoruz, bu şehirde yaşayan aziz Yıldırımlıların katkısı ile başaracağız." diye konuştu.

Toplantıya, AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Recep Altepe, Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bülent İspir, AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, bazı milletvekilleri ve Cumhur İttifakı'nı oluşturan partilerinin ilçe belediye başkan adayları ile vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Politika

Naim Süleymanoğlu Mustafa Varank Milletvekili Oktay Yılmaz AK Parti Yıldırım Bursa Spor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title