Haberler

Sp Lideri Kutan Memleketi Malatya'da

Saadet Partisi (Sp) Genel Başkanı Recai Kutan, Memleketi Malatya'da Türkiye'de Huzur Ortamına İhtiyaç Olduğunu Belirtti.

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Recai Kutan, memleketi Malatya'da Türkiye'de huzur ortamına ihtiyaç olduğunu belirtti.

Soykan Parkı'nda halka hitap eden SP lideri Kutan, "22 Temmuz'da yapılacak seçimin ülkemiz, milletimiz için, İslam alemi ve insanlık için çok büyük önemi bulunmaktadır" dedi. "Bizi asırlar boyu güçlü yapan üstün yapan milli, manevi ve ahlaki değerlerimizde ciddi anlamda tahribat var" ifadelerini kullanan Kutan, "Türkiye'de ahlaki çöküntü gittikçte arttıyor. Boşanmalar yüzde 350 arttı. Uyuşturucu kullanma yaşı 14'e düştü" diye konuştu.

Ülkenin önünde büyük sıkıntılar olduğunu savunan Kutan, "Sıkıntalar var iken, her zamankinden daha fazla birliğe, beraberliğe kardeşliğe, huzur ve barış ortamına ihtiyacımız var" dedi. Bir ağacın kökü ve gövdesi kurumasına rağmen, o ağacın yaprağı ile uğraşıldığını söyleyen Kutan, "Mazotu 1 YTL'ye düşüreceklerini vaad ediyorlar. IMF izin verecek mi ki düşüreceksiniz?" diye sordu.

(NA-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title