Haberler

MHP'li Ali Uzunırmak, Seçim Startını Verdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından 29 Eylül'de Ankara'da gerçekleştirilen organizasyonla Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı olduğu açıklanan, TBMM İdare Amiri ve Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak, seçim startını kurban keserek verdi.

Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından 29 Eylül'de Ankara'da gerçekleştirilen organizasyonla Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı olduğu açıklanan, TBMM İdare Amiri ve Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak, seçim startını kurban keserek verdi.

Milletvekili Ali Uzunırmak'ı baba ocağının olduğu Sultanhisar'ın Atça Beldesi girişinde, aralarında Atça Belediye Başkanı MHP'li Mustafa Çınar, MHP Aydın İl Başkanı Fevzi Köse ve Merkez İlçe Başkanı Mehmet Uysal'ın da bulunduğu çok sayıda partili karşıladı. Eşi Ayfer Uzunırmak, oğlu Yağmur Uzunırmak ve partililerle birlikte Atça Asri Mezarlığı'ndaki anne ve babasının mezarını ziyaret eden Uzunırmak, dua etti. Uzunırmak, daha sonra baba evine gelerek, önünde kurban kestirdi, ardından da partililer ve vatandaşlarla Atça Belediye Meydanı'na yürüdü.

Uzunırmak, buradan da yüzlerce aracın katıldığı konvoyla Aydın'a geçip, gövde gösterisi yaptı. Partisinin il binası önünde konuşan Uzunırmak, Aydın'ı yönetmeye talip olduğunu belirterek, "Halkın kaynaklarını verimli kullanacak kadro ile Aydın'ın kabuğunu kıracağız" dedi. - Aydın

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Devlet Bahçeli Ali Uzunırmak Aydın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title