Haberler

Manisa: DYP Lideri Ağar, Manisa'da Nikah Şahitliği Yaptı

Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkanı Mehmet Ağar, Manisa'da DYP Genel İdare Kurulu Üyesi ve Çevre Eski Bakanı Rıza Akçalı'nın Oğlunun Nikah Şahitliğini Yaptı. Hükümeti ve Ana Muhalefeti Eleştiren Ağar, "Bu Kısır Kavga Üzerinden Beslenen Siyaseti Ortadan Kaldırmalıdır. Çünkü Bu Hükümet de, Muhalefet de Siyasette Çatışma Kültüründen Geliyorlar. Bunun Doğru Bir Tarafı Yok" Dedi.

Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkanı Mehmet Ağar, Manisa'da DYP Genel İdare Kurulu üyesi ve Çevre eski Bakanı Rıza Akçalı'nın oğlunun nikah şahitliğini yaptı. Hükümeti ve ana muhalefeti eleştiren Ağar, "Bu kısır kavga üzerinden beslenen siyaseti ortadan kaldırmalıdır. Çünkü bu hükümet de, muhalefet de siyasette çatışma kültüründen geliyorlar. Bunun doğru bir tarafı yok" dedi.

Anemon Otel'de düzenlenen nikah törenine DYP lideri Mehmet Ağar ve eşi Emel Ağar'ın yanı sıra Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Hasan Geriter, Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Yönetim Kurulu üyesi ve Manisa Ziraat Odası Başkanı Nuri Sorman, Emniyet Müdürü Adem Aydemir, siyasetçiler, işadamları ve çok sayıda davetli katıldı. Davetlileri, otel lobisinde DYP Genel İdare Kurulu üyesi Rıza Akçalı ile eşi Fatma Akçalı ve gelinin ailesi karşıladı. Akçalı çiftinin oğlu Levent Akçalı ve gelin Deniz Özkösemen alkışlarla salona girdi. Damadın nikah şahitliğini Ağar, gelinin şahitliğini ise Manisa Kenan Evren Sanayi Sitesi Başkanı Mehmet Özkösemen yaptı. Ege Üniversitesi Biyoloji Bölümü mezunu olan biyolog Deniz Özkösemen ile işadamı Levent Akçalı çifti nikah defterini imzalayarak dünya evine girdi. Çift, nikah cüzdanlarını ise Ağar'ın elinden aldı. Törende Emel Ağar geline takı taktı.

Nikah sonrası basın toplantısı düzenleyen DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, hükümete ve ana muhalefete yüklendi. Ağar, "Şimdi bir kesim cumhuriyetçilik laiklik üzerinden, bir kesim milli manevi değerler üzerinden siyaset yaparak Türkiye'yi iki kutba bölüyorlar. Böyle bir şey olmaz. Modern bütün demokrasilerde olduğu gibi Türkiye'de yönetiminde laiklik esasını kabul etmiştir, ama bu memlekette milyonlarca kişi 'Şükürler olsun, elhamdülillah Müslüman'ım' demekte; bunun hiçbir zorluğu yoktur ve hiçbir zaman da olmayacaktır. Bunları hiç kimse karşıtlık haline getiremez hiçbir zaman. Biz buna müsaade etmiyoruz" diye konuştu.

Hükümetin izlediği dış politikayı da eleştiren Ağar, "Türkiye'deki meseleleri çözme iddiasında olmayan, ülkenin sıkıştığı dış politika alanında arzuladığı inisiyatifi ortaya koyamayan yönetimlerin gitme devri gelmiştir. Türkiye'de kısır kavga üzerinden beslenen siyaseti ortadan kaldırmalıdır. Çünkü bu hükümetin de muhalefetin de bir meselesi var. Bunlar da siyasette çatışma kültüründen geliyorlar. Yani hiç uzlaşma diye bir şey yok. Mutlaka bir yerde çatışacaklar, kutuplaşacaklar, siyasetten öyle oy toplayacaklar. Bunun bir doğru tarafı yok" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title