Haberler

İsa Mesih Şahin: İktidar partisine oy verenlerin rahatsızlığını görebiliyoruz

Güncelleme:

Saadet Partisi Grup Başkanvekili İsa Mesih Şahin, Osmaniye'de yaptığı açıklamada, iktidar partisine oy verenlerin rahatsız olduğunu belirtti ve Türkiye'nin ekonomik gerçekliği karşısında yaşanan rahatsızlığın daha da derinleşeceğini söyledi.

Saadet Partisi Grup Başkanvekili İsa Mesih Şahin, Osmaniye'de; "Gördüğümüz tablo şu: İktidar partisine oy vermiş önemli bir kitlenin rahatsızlığını görebiliyoruz. Özellikle de Türkiye'nin ekonomik gerçekliği karşısında" açıklamasını yaptı.

Saadet Partisi Grup Başkanvekili, Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili İsa Mesih Şahin, Osmaniye'de gazetecilerle bir araya geldi. Şahin, burada şu açıklamaları yaptı:

"Meclis, üç aylık bir tatile çıktı. O konuda da bir eleştirim olmuştu. Meclis'in üç ay tatil yapmasını, kendisine ideal koyan bir milletvekili olarak doğru bulmuyorum. Üç ay tatil, çok uzun bir süre. Meclis kürsüsünden paylaşmıştım. Biz milletvekili olarak Meclis'e tatil yapmaya gitmiyoruz. Evet tatil, herkes için bir ihtiyaç. Ama üç ay olmamalı, makul bir süre olmalı. Bu hassasiyeti, bugün değil beş yıl boyunca da tekrarlayacağım.

10 günlük bir deprem bölgesi ziyaretim olacak. 9 ilde programlar yapacağız. Oluşturacağımız raporu hem kamuoyuyla paylaşacağız hem Meclis Başkanlığı'na hem de ilgili bakanlıklara sunacağız. Bu memleket bizim. Acısını da beraber yaşıyoruz mutluluğunu da beraber yaşıyoruz. Bu bizim için bir sorumluluktur. Deprem bölgesindeki bu çalışmaları siyaset üstü bir sorumluluk olarak görüyorum.

Sonuçta, seçimi kaybeden bir muhalefet var. Gördüğümüz tablo şu: İktidar partisine oy vermiş önemli bir kitlenin rahatsızlığını görebiliyoruz. Özellikle de Türkiye'nin ekonomik gerçekliği karşısında. Bizim bu yaşadığımız ekonomik kriz. Bu kriz daha da derinleşecek. Biz şu anda Türkiye'nin gerçek gündemi ile karşı karşıya kaldık. Böyle bir gerçek gündemle karşılaşan, toplumun önemli bir bölümünde iktidara karşı bir rahatsızlık olduğunu görebiliyoruz. İktidara oy veren seçmen de rahatsız. Muhalefete oy veren seçmen de muhalefetten, bu dağınık tabloyu toplamasını bekliyor. Biz bu mesajları alıyoruz. Doğru okumamız gerekiyor. Bu bizim üzerimizde bir yükümlülük. Biz Gelecek Partisi olarak bu mesajları doğru okuyarak kendimize bir yol çizmeye çalışıyoruz. Muhasebeyi doğru yapmamız lazım. Muhalefetin, üzerindeki ölü toprağını hızlı bir şekilde atarak, enerjisini kavgalarla tüketmeyerek yoluna bakması gerekiyor."

Kaynak: ANKA / Politika

Osmaniye Türkiye Toplum Politika Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title