Haberler

Gaziantep'te AK Parti'nin Zafer Kutlaması

Güncelleme:

Gece yarısından sonra seçim sonuçlarını açık ara önde götüren AK Parti Gaziantep İl Teşkilatında coşkulu bir kutlama yapıldı.

Gece yarısından sonra seçim sonuçlarını açık ara önde götüren AK Parti Gaziantep İl Teşkilatı'nda coşkulu bir kutlama yapıldı.

AK Parti il binasına toplanan yüzlerce partiliye seslenen AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, gece gündüz durmadan çalıştıklarını belirterek, "Soğuk demediniz, gece demediniz, gündüz demediniz bizleri yalnız bırakmadığınız için Allah hepinizden razı olsun sağ olun var olun. Belediye başkanlarımız yeniden bu kentte hizmet emek için kolları sıvayacak ve Gaziantep'i her alanda en iyi noktaya getirmek için çaba gösterecektir" dedi.

Başkan Uzer daha sonra mikrofonu AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin'e verdi. Şahin teşkilat olarak uyumlu bir şekilde çalıştıklarını ifade ederek, "İl başkanımın başkanlığında uyumlu bir ekibin, kadın kollarının, gençlik kollarının nasıl güzel bir aile olduğunu nasıl güzel bir teşkilat olduğunu birlik beraberlik olduğu zaman nasıl başarının sağlandığını Gaziantep ispatlamıştır. Milletvekillerimiz gecelerini gündüz katarak çok yoğun bir şekilde çalıştılar. Bir takımın nasıl başardığını gösterdiler. Hepsine tek tek çok teşekkür ediyorum. Şahinbey'de, Şehitkamil'de istikrar devam ediyor. Başarı devam ediyor. Allah'ın izni ile AK Parti bütün ilçeler de mührünü vurmuştur manşeti AK Parti atmıştır. Allah razı olsun hemşehrilerimiz güvene ve istikrara devam demiştir. Hemşehrilerimiz planlı, projeli çalışmaya devam demiştir. Hemşerilerimiz hizmet üretenlere, eser üretenlere devam demiştir. Kasetçilere, montajcılara, tuzakçılara dur demiştir" diye konuştu.

Daha sonra mikrofonu alan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, birlik ve beraberlik içinde çalıştıklarını ifade ederek, "Hep birlikteyiz hepinizin emeğine yüreğine sağlık başarıyı sağladık. Bu başarı hepimiz ekibin ben bu ekibin parçası olmaktan dolayı duyduğum memnuniyete ifade etmek istiyorum. Sizler sayesinde Allah'a şükür bu hizmetleri yapmaya gayret gösteriyoruz. İnşallah bundan sonrada hep birlikte sayın bakanımızın büyükşehir Belediye Başkanlığında, il başkanımızın başkanlığında tüm teşkilat üyelerimizle, gençlik kollarımızla, hanım kollarımızla el ele gönül gönüle devam edeceğiz" dedi.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar başarının tüm teşkilata ait olduğunu belirterek, "Bu seçim sonucunun özeti şudur: bu aziz millet, kasetçi, ahlaksız darbecilere dur demişlerdir. Bakın seçim süresince şunu söyledik bu seçim sıradan yerel bir seçim değil, bu seçim Türkiye Cumhuriyetinin bir kader seçimidir. Bu millet partisine sahip çıkıyor" dedi.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak'da final gecesinde güzel bir sonuç aldıklarına işaret ederek, "Ve son sonuçları yarın tamamıyla öğreneceğiz. Biz bugünlere sizlerle ulaştık. Biz bugünlere Recep Tayip Erdoğan'la ulaştık" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından partililer davul zurna eşliğinde halay çekti. AK Parti il binası önünde ise hazırlanan havai fişek gösterisiyle görsel bir şov yapıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Fatma Şahin Ahmet Uzer Gaziantep Ak Parti Politika Güncel Haberler

title