Haberler

CHP'den Gül'ün Adaylığına Yorum

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanı Mustafa Aslan, Bir Basın Toplantısı Düzenleyerek, Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanlığına Aday Gösterilmesini Değerlendirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanı Mustafa Aslan, bir basın toplantısı düzenleyerek, Abdullah Gül'ün cumhurbaşkanlığına aday gösterilmesini değerlendirdi. Bundan sonra sorumluluğun Gül'e ait olduğunu belirten Aslan, "Bu kaos ortamını yaratmak isteyenlere Kayseri çanak tutmamalıdır" dedi.

Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül'ün adaylığıyla ilgili partisinin il başkanlığında açıklamalarda bulunan CHP İl Başkanı Mustafa Aslan, hemşehrilerine gereken mesajı vermeyi görev olarak kabul ettiklerini söyledi. Aslan, "Sorumluluk bundan sonra sadece Sayın Gül'e aittir. Kamplaşmanın kışkırtılması, AK Parti içerisinde birilerinin hesabıdır. Bizim CHP olarak hemşehriciliğimiz Kayseri'de dostluktan, barıştan ve ülkemizin birlik ve bütünlüğünden yana olmalıdır. Bu kaos ortamını yaratmak

isteyenlere Kayseri çanak tutmamalıdır. Kayseri iyi şeylerle anılmalıdır. Kayseri'yi Kalvinizm merkezi, 'Ilımlı İslam Merkezi' olarak tanıtanlar, Kayseri'yi Ortadoks merkezi de yapmanın hesabı içerindeki bir avuç teslimiyetçidir. Danışıklı medya manşetleri boy boy Çankaya sakinlerini fotoğraflarken, yayınlarken, bizler Kayserili CHP'liler olarak halkımızla madalyonun diğer yüzünü ve sorumluluğumuzu paylaşmak durumundayız" diye konuştu.

(SEK-GS-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title