Haberler

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Muğla Valisi'ni ziyaret etti

Güncelleme:

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut ve heyeti, Muğla Valisi İdris Akbıyık'ı ziyaret etti. Muğla Valisi, ziyaretten memnuniyetini dile getirerek Büyükelçi'yi ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Büyükelçi ise Muğla'da bulunmaktan mutluluk duyduğunu ve Vali Akbıyık'a teşekkür etti.

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut ve beraberindeki heyet, Muğla Valisi İdris Akbıyık'ı ziyaret etti.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Muğla Valisi İdris Akbıyık, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut'u Muğla'da ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti.

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut misafirperverliğinden dolayı Vali İdris Akbıyık'a teşekkür ederek, tarih, kültür ve turizm kenti Muğla' da bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Avrupa Birliği İdris Akbıyık Türkiye Muğla Diplomasi Valilik Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title