Haberler

Akşener'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrı: Emeklilere bir an önce 11 bin lira seyyanen zam yap

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın emeklilere 5 bin TL seyyanen zam verileceğini cumartesi günü Ankara'da yapacağı mitingde açıklayacağı iddia edilirken İYİ Parti lideri Akşener'den dikkat çeken bir çıkış geldi. Akşener, "Sayın Erdoğan! Emeklilerimiz için 5 bin lira seyyanen zam vermeyi düşünüyormuşsun. Şimdiden söyleyeyim, kabul etmiyoruz. Bir an önce 11 bin lira seyyanen zam yap. Kimseyi kandıramazsın, ülkemizin bunu karşılayacak gücü var!" dedi.

İyi Parti lideri Akşener, seçim çalışmaları kapsamında Bitlis'in Ahlat ilçesinde düzenlenen teşkilat toplantısında konuştu. Akşener, emeklilere bir önce 11 bin lira seyyanen zam yapılması gerektiğini söyleyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrıda bulundu.

AKŞENER: ÜLKEMİZİN BUNU KARŞILAYACAK GÜCÜ VAR

Akşener, açıklamalarında "Ahlat'tan sana sesleniyorum sayın Erdoğan! Emeklilerimiz için 5 bin lira seyyanen zam vermeyi düşünüyormuşsun. Şimdiden söyleyeyim, kabul etmiyoruz. Bir an önce 11 bin lira seyyanen zam yap. Kimseyi kandıramazsın, ülkemizin bunu karşılayacak gücü var!" ifadelerini kullandı.

Akşener'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrı: Emeklilere bir an Önce 11 bin lira seyyanen zam yap

AK PARTİ GENEL SEKRETERİ, "ÇALIŞMALAR VAR, CUMHURBAŞKANIMIZ PAYLAŞACAK" DEDİ

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, TGRT Haber canlı yayınına konuk oldu. Burada, Gazeteci Fatih Atik'in sorularını yanıtlayan Şahin, emeklileri yakından ilgilendiren bir çıkışa imza attı. Programda "Emekliler bir sürpriz bir müjde bekliyor emekliler. Var mı bu yönde bir çalışma?" sorusuna cevap veren Şahin, "Biz her zaman milletimizin beklentileri, şikayetleri doğrultusunda siyaset yaptık, yapmaya devam edeceğiz. Vatandaşımızın gündeminde ne varsa, derdi ne ise onu masamıza koyuyoruz. Bu mesele ile ilgili de çalışmalar var. Çalışmalar olgunlaşınca sayın Cumhurbaşkanımız kamuoyu ile paylaşacaktır" ifadelerini kullandı.

"ERDOĞAN, CUMARTESİ AÇIKLAYACAK" İDDİASI

Öte yandan Fatih Şahin'in açıklamalarının ardından kulisler hareketlendi. İddiaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan emeklilere 5 bin TL seyyanen zam verileceğini cumartesi günü Ankara'da yapacağı mitingte açıklayacağı öne sürüldü.

Kaynak: Haberler.com / Politika

İYİ Parti Ankara Zam Yaşam Politika Ekonomi Haberler

500

Yorumlar (71)

Harun EROĞLU:

Beklentileri azda olsa karşılar. Bu işi yaparsa Reis yapar

127
338
yanıtYanıtla
İlhan Fırat:

Bir daha yorum yazarken beyninizi kullanın. Dekor olarak durmasın

yanıt218
yanıt98
hikmet yaşar:

yandaş elini tutan mı var memura veriyorsun seyyanen memur emeklisine gelince onlar başka ülkenin insanımı yoksa emekliler emevi Müslümanı değiller onun için mi vermediniz

yanıt83
yanıt11
Şükrü:

İlhan fırat; insanlara hakaret etmeyi kendinize ödül olarak görüyorsunuz. Hayırdır, beynini kullanarak 40 yaşında emekli mi oldun? Evde dekor olarak duracağına önce kendine, sonra ailene faydalı olacak şekilde çalış istersen. Haaa çalışıyorsan, beynini vücudunda dekor olarak kullanma, beynini çalıştır, yorumcunun yorum tezini çürüt fikir sun. Oda yoksa susmasını öğren, susmak erdemdir. Hakaret akıl eksikliğidir.

yanıt110
yanıt91
mehmet:

emeklidende iş yapmayan memurdanda bıktık. derslere girip telefon karıştıran öğretmenler. iş yapmamak için kendileri randevu alan doktorlar. ülke ne hale geldi.

yanıt1
yanıt0
Serhan Soylu:

Hiç bir işi başını sonunu düşünmeden yapmayacak mısın sayın Akşener ! Herkes ister 25 bin olsun hatta ama ya getireceği yük ??

64
187
yanıtYanıtla
İsmail Köse:

Memurlara verilen 8.077 TL. seyyanen zam 2024 Ocak ayı itibariyle 12.000 TL' ye çıktı. Demekki memura gelince getirdiği bir yük olmuyor senin mantığına göre

yanıt174
yanıt32
mehmet Yılmaz:

ne yükü lan 35 yıl çalışmışım ben troll

yanıt1
yanıt0
Ayhan Kökemli:

Sanki hazine ve maliye bakanı.11 tane vileyetin depremde yıkılmış,devletin imkanı nı devleti yönetenler bilir.

53
111
yanıtYanıtla
Bülent Çoban Izol:

Emekliyi düsünen sadece Meral hanim dogru söylüyor kök maaşı 8400 TL olan bir emekli nasil gecimini saglasin en düşük ev kirası 15 bin bu insanlar ne yesin ne o parayla ev gecimi giderler Allah dan korkun Meral hanınin dedigi gibi 11 bin seyanen zam yapilmasi lazim acil yoksa Emekliler can cekişiyorlar Allah dan korkun sizden sada istemiyorlar hakını istiyorlar

124
17
yanıtYanıtla
Tüm 71 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title