Haberler

AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp, Fabrikalarda İşçilerle Buluştu

Güncelleme:

AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan adayı Özkan Alp, Büyükdere ve Gültepe Mahallesi sakinleriyle buluşmasının ardından Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikaları ziyaret etti. Alp, sanayi bölgesinin Odunpazarı'nın ekonomik kalkınmasında önemli olduğunu belirterek, kadınlar için merkezler kuracağını ve fark yaratacak projeleri hayata geçireceğini bildirdi.

AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan adayı Özkan Alp, iki mahallede vatandaşlarla, Organize Sanayi Bölgesi'nde fabrikaların personeliyle buluştu.

Alp, Büyükdere ve Gültepe Mahallesi sakinleriyle buluşmasının ardından sanayi bölgesindeki fabrikaları ziyaret etti.

Fabrikada yönetici ve çalışanlarla bir araya gelen Alp, sanayi bölgesinin Odunpazarı'nın ekonomik kalkınmasında önemli olduğunu belirtti.

Sanayi bölgesinin hem kadınlar hem de çalışanlar için önemli bir fırsat olduğunu vurgulayan Alp, çeşitli işbirlikleriyle ev ekonomisine katkı sağlamak isteyen kadınlar için merkezler kuracağını, fark yaratacak projeleri hayata geçireceğini bildirdi.

Mevcut belediye yönetiminin sadece göz önündeki mahallelere hizmet ettiğini kaydeden Alp, şunları dile getirdi:

"Sizi hep gözden ırak tutmuşlar ama ben gönüller yapmak için yola çıktım. Gözden de gönülden de ırak değilsiniz. Mahallelerimizin birçok sorunu var. Her gittiğimiz mahallede hem biz görüyoruz hem de mahalle sakinlerimiz isyan ediyor. Çöp, yol, kaldırım, pazar yeri gibi belediyenin vermesi gereken temel hizmetlerin hepsi eksik. Ayrıca kentsel dönüşüm ve imarla ilgili sıkıntılar var. Bunların tamamı çözülmeyi bekliyor. 31 Mart'a az kaldı. İmar sorunlarının çözümü ve temel hizmetlerin sağlanması için hemen çalışmaya başlayacağız. 85 mahallemizin eşit hizmet alması için çok çalışacağız."

Kaynak: AA / Politika

Organize Sanayi Bölgesi Odunpazarı Özkan Alp AK Parti Politika Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title