Haberler

AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, Malatya Ticaret Borsası'nı ziyaret etti

Güncelleme:

AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, Malatya Ticaret Borsası'nı ziyaret ederek, kentin tarım ve hayvancılık sektöründeki sıkıntıları ve yapılan yatırımları masaya yatırdı. Borsa Başkanı Ramazan Özcan, birlikte çalışarak Malatya'yı ayağa kaldırmak için çaba göstereceklerini belirtti.

AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, Malatya Ticaret Borsasını (MTB) ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

MTB'den yapılan açıklamaya göre, oda başkanı Ramazan Özcan, Babacan'a kentin tarım ve hayvancılığı hakkında bilgi verdi, sorunları ve yatırımları anlattı.

Depremlerin ardından Malatya'yı yeniden o güzel haline döndürmek için çalışmalar olduğunu kaydeden Özcan, milletvekillerinin de bu açıdan vatandaşlarla bir arada olduğunu belirtti.

Kalıcı konutların yapılması ve konteynerlerde yaşayanların yaşamlarımı devam ettirmeleri için yoğun bir mücadele olduğunu ifade eden Özcan, "Malatya'yı en güzel bir şekilde ayağa kaldırmak için birlikte çalışacağız. Yaşanan sıkıntıları da kendilerine aktararak, iş birliğine, çözüm odaklı olarak her zaman hazırız." ifadelerini kullandı.

Özcan, Lisanslı Kuru Kayısı Deposu, Süt Toplama Merkezi ve Soğuk Zincir Projesi ile Tarıma Dayalı İhtisas Besi Organize Sanayi Bölgesi gibi tarım ve hayvancılık sektörlerine hitap eden yatırımların kent ve bölge ekonomisine önemli katkılar sunduğunu kaydetti.

Kaynak: AA / Politika

Abdurrahman Babacan Ramazan Özcan Milletvekili Malatya Politika Ekonomi Güncel Haberler

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

Bakan Tekin'den, Kocaeli'de öğretmene saldırıya tepki: Öğretmenlik Meslek Kanunu'nu hayata geçireceğiz

Bakan Tekin'den, Kocaeli'de öğretmene saldırıya tepki: Öğretmenlik Meslek Kanunu'nu hayata geçireceğiz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title