Haberler

Bakan Çelik: Allah Çalışanlarla Birliktedir

Güncelleme:

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, 2014 yerel seçim sonuçlarına ilişkin, "Allah, çalışanlarla beraberdir, neticesinde öyle oldu." dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, 2014 yerel seçim sonuçlarına ilişkin, "İşimize baktık, yoğun şekilde çalışmalarımızı sürdürdük. Allah, çalışanlarla beraberdir, neticesinde öyle oldu" dedi.

Çelik, partisinin il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, yaklaşık 2 ay süren propaganda döneminin ardından yerel seçimlerin gerçekleştirildiğini anımsattı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ile kentin hemen hemen her noktasına ulaşmak için yoğun çaba gösterdiklerini anlatan Çelik, partisine destek olan vatandaşlara teşekkür etti.

Çelik, AK Parti'nin Şanlıurfa'da önceki seçime göre başta Büyükşehir olmak üzere 9 ilçede belediye başkanlıklarını kazandığını söyledi.

- "Milletimizin verdiği desteği görmekle büyük mutluluk duyuyoruz"

Özellikle muhtarlık seçimlerinde kentte çıkan kavgalardan büyük üzüntü duyduğunu dile getiren Çelik, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diledi.

Çelik, vatandaşların tercihine saygı duyduklarını vurgulayarak, sözlerini şöyle tamamladı:

"Şu an takım olarak AK Parti'nin karşısında söylenmedik ve yapılmadık bir şey kalmadı. Şanlıurfa özelinde de aynı şeyler yapıldı. Bütün kesimler, bir araya gelerek birbirlerini destekledi. Siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları birlikte bayağı mesai harcadı, bildirileri bize de geldi. Okullara ve yurtlara yönelik bazı değerlendirmeleri öğrencilere ve velilere iletildi. Biz bunlara takılmadık. İşimize baktık, yoğun şekilde çalışmalarımızı sürdürdük. Allah, çalışanlarla beraberdir, neticesinde öyle oldu. Başbakanımız ve ekibi AK Parti kadroları, Türkiye'nin sorunlarını çözmekle meşgul. Biz samimiyetle ve ihlasla onunla meşgulken, karşılığında milletimizin verdiği desteği görmekle de büyük mutluluk duyuyoruz.''

Toplantıya resmi olmayan sonuçlara göre Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Celalettin Güvenç ile Eyyubiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ve Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi de katıldı.

-faruk çelik

Kaynak: AA / Politika

Celalettin Güvenç Faruk Çelik Şanlıurfa Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title