Haberler

Polisten Fethiye'de Tatilcileri Şeker ve Çiçekle Karşıladı

Fethiye Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri bayram tatilini fırsat bilerek kente gelen tatilcileri şeker ve çicekle karşıladı.

Fethiye Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri bayram tatilini fırsat bilerek kente gelen tatilcileri şeker ve çicekle karşıladı.

Emniyet Müdürlüğü ekipleri tatil için Fethiye'ye gelen sürücüleri dikkatli araç kullanmaları konusunda uyarmak hem de, 'Hoşgeldiniz' demek için ziyaretçilere şeker, karanfil ve kolonya ile karşıladı.

Trafik ekipleri, tatili fırsat bilerek gelen sürücüleri kurduğu uygulama noktalarında durdurarak, Hoş geldiniz. Lütfen hem bayram süresince hem de tüm yaşamınızda trafik kurallarına uyun. Emniyet kemerinizi sürekli takılı bulundurun diye uyardı.

İstanbul'dan Fethiye'ye tatile gelen Nilüfer-Sadık Sadıkoğlu çifti uygulamanın çok güzel olduğunu belirterek polislere teşekkür etti.

Eşiyle İzmir'den tatile gelen Ziya Akbaş ise ilk defa böyle bir uygulamayla karşılaştıklarını ve kendileri için sürpriz olduğunu söyledi.

Yollarda sürekli uygulama olduğunu ifade eden Akbaş, "Biz emniyet kemerlerimizi takmadan yolculuk yapmıyoruz. Herkese de kemer takmasını tavsiye ediyorum." dedi.

Fethiye Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Amiri Mehmet Zeybek, tatil dolayısıyla ilçede trafik yoğunluğunu oluşmaya başladığını bildirdi.

Tatilcilerin güvenli ve huzurlu bir bayram geçirmeleri için uygulamaların tatil boyunca devam edeceğini kaydeden Zeybek, "Sürücülere hız yapmamaları ve emniyet kemerlerini takmadan yolculuk yapmamaları konusunda uyarılarda bulunduk. Misafirlerimizin şeker tatnda bir bayram geçirmeleri için şeker, karanfil ve kolonya ikramında bulunduk." diye konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Zeybek Fethiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title