Haberler

Pırellı F1 Simülatörüyle Gerçek Formula 1 Deneyimi

Güncelleme:

Pirelli, Motorsporları Tutkunlarına Benzersiz Bir F1 Deneyimi Yaşama İmkanı Sunuyor

2011-2013 yılları arasında Formula 1'in resmi lastik tedarikçisi olan Pirelli, 06-08 Mayıs 2011 tarihleri arasında İstanbul Park'ta yapılacak olan Türkiye Grand Prix'i öncesinde Pirelli F1 yarış simülatörünü İstanbul'ın 4 farklı noktasında otomobil severlerle buluşturacak. Simülatörle yarışanlara verilecek olan çeşitli sürpriz hediyelerin yanı sıra, etkinlik boyunca en iyi tur zamanına imza atan katılımcıya aracına uygun 4 adet Pirelli lastik hediye edilirken, ikinci olan kişi ise Türkiye F1 yarışına çift kişilik bilet kazanacak. Ayrıca katılan herkese de Pirelli'den sürpriz hediyeler verilecek.

4 farklı noktada gerçek F1 deneyimi

Pirelli, Nisan ayı boyunca İstanbul'un 4 farklı noktasında otomobil tutkunlarını Formula 1 simülatörüyle buluşturuyor. 09–10 Nisan 2011 tarihlerinde Bakırköy'deki Capacity Alışveriş Merkezi'nde otomobil tutkunlarıyla buluşacak olan simülatör; 16–17 Nisan 2011 tarihleri arasında ise Caddebostan sahilinde meraklılarını bekliyor olacak. 23–24 Nisan 2011 tarihlerinde Paladium AVM'de heyecan dolu saatler yaşatacak olan simülatör, 30 Nisan–1 Mayıs tarihleri arasında ise İstinye Park AVM'de otomobil tutkunlarıyla buluşacak.

Kaynak: Bültenler / Otomobil

Otomobil Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title