Haberler

Pınar Altuğ'a Mutlu Evliliğin Sırrını Verdi: Karşılıklı Anlayış

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde bir takipçisinin "Yağmur bey sizinle sevişirken gözlerini kapatıyordur" şeklindeki yorumuyla gündeme gelen Pınar Altuğ, mutlu evliliğin sırrını verdi.

Evliliklerinin 10. yılını kutlayan Altuğ, "En zor zamanlarda eşim 'Benim seninle geçinmeye gönlüm var' der. Mutlu evliliğin sırrı karşılıklı anlayış" ifadesini kullandı.

"HER YERE BENİMLE BİRLİKTE GELDİ"

Hayatta yaptığım en güzel şey kızım Su diyen Pınar Altuğ, "Çocuğun gelişimi açısından 2 yaş çok önemlidir. Su, 2 yaşına gelinceye kadar onu yanımdan hiç ayırmadım. Nereye gittiysem set, toplantı her yere benimle birlikte geldi" dedi.

TAKİPÇİSİYLE DİYALOĞU OLAY OLMUŞTU

Bir takipçisi Pınar Altuğ'un eşiyle birlikte paylaştığı fotoğrafa "Yağmur bey sizinle sevişirken gözlerini kapatıyordur, çünkü bu tiple göz göze gelince insanın zevki gider" şeklinde yorum yapmıştı.

"SİZİN BANA BAKIP ZEVK ALMANIZ ACAYİP OLURDU"

Güzel oyuncu da bu yoruma tepkisiz kalmamış ve takipçisine şu cevabı vermişti: "Sizin bana bakıp zevk almanız bir acayip olurdu zaten, değil mi?"

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Pınar Altuğ Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (22)

ali:

ya adamlara bak salak herifler adamla karıyı boşamanın derdine düşmüşler günahtır insanların yuvasını yıkmayın

15
3
yanıtYanıtla
Açık Sözlü:

beyinsiz ALİ: karın seni aldatsın çevren sana boş ver takma kafana yuvan dağılmasın deseler eyvallah diyecek kadar geniş birisin sanırım. . .

yanıt4
yanıt8
Alper Eral:

Mutlu bir evliliği olan Pınar ve Yağmur çiftine artık bırakın çamur atmayı. Öyle veya böyle evlendiler, çocukları var ve mutlular. Şu anda tek düşündükleri yavrularını en iyi şekilde yetiştirmek . Allah yuvalarına mutluluk versin

15
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

YETER YA NE İSTİYORSUNUZ BU KADINDAN. O BİR ANNE, O BİR EŞ, BAKIMLI GÜZEL KADIN. BEĞENEN BEĞENMİŞ SİZE NE YAHU.

11
5
yanıtYanıtla
vatandaş:

Kadın güzel, akıllı ve kültürlüysa erkek her zaman mutludur.

7
5
yanıtYanıtla
Gider:

Pınar Altuğ oynadığı dizi de Tamer Karadağlıyla birlikte olduğu yatak odasındaki yatak sahnelerini Yağmur Atacan izlemişmidir. Ne hissetmiştir merak ediyorum. .

4
7
yanıtYanıtla
BB:

Bu hatuna doyulur mu be yağmur çok şanslı burdaki gereksizlerde kıskançlıktan eleştirsinler!

4
5
yanıtYanıtla
ipek:

buruşuk kadın ve yanında bebe ahada mutluluğun sırrı :))))

5
4
yanıtYanıtla
Bursalı:

Ağaoğlu ndan daha iyidir

yanıt3
yanıt0
ÖZAY:

İNSANLAR NEDEN BU KADAR ÖN YARGILI? ÇOLUK COCUGA KARIŞMIŞ HALA YOK KOCASI KUCUK YOK SÖYLE BÖYLE. . İNSANLAR ANLASABILIYORSA EVLİLİĞİNİ YÜRÜTEBİLİYORSA MUTLULUK DILEYELIM. DÜŞÜNÜN AYNI YAŞTA OLAN NICE EVLİLİK KAVGA GURULDU BITIYOR. PEYGAMBER EFENDİMİZİN EŞİDE KENDİNDEN 15 YAS BUYUKTU. ANLAŞMAK ÖNEMLİ.

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title