Haberler

Pendik'te aynı aileden 3 kişiyi öldüren zanlının olay yerine geliş anı kamerada

Güncelleme:

Pendik'te aynı aileden 3 kişiyi öldüren zanlının olay yerine geliş anı kamerada İfadesinde olayı trafik tartışması yüzünden işlediğini anlatan zanlı adliyeye sevk edildiİSTANBUL - Pendik'te 3 kişiyi öldüren zanlı emniyetteki ifadesinde olayı, 5 ay önce trafikte yaşadığı tartışma sonrası...

Pendik'te aynı aileden 3 kişiyi öldüren zanlının olay yerine geliş anı kamerada

İfadesinde olayı trafik tartışması yüzünden işlediğini anlatan zanlı adliyeye sevk edildi

İSTANBUL - Pendik'te 3 kişiyi öldüren zanlı emniyetteki ifadesinde olayı, 5 ay önce trafikte yaşadığı tartışma sonrası beslediği husumet nedeniyle işlediğini itiraf etti. Öte yandan zanlının pompalı tüfekle dehşet saçtığı anların hemen öncesinde araçla olay yerine geldiği anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Pendik'te önceki gün aynı aileden 3 kişiyi öldüren zanlının emniyetteki ifadesi ortaya çıktı.

Zanlı Ahmet Önal'ın emniyetteki ifadesinde, "5 ay önce Orhan Yılmaz ve Ahmet Yılmaz ile trafikte bir tartışma yaşadık. Tartışma esnasında iki kardeş beni dövdü. Ben de o günden beri kendilerine husumet besledim. Kendileriyle aynı bölgede yaşıyoruz, bu yüzden aramızda gerginlik olduğu zamanlar da oldu. Ben de olaydan birkaç gün önce bir tüfek aldım ve olay günü evlerinin olduğu sokağa geldim. Önce markete girdim ve kasada bekleyen kızı vurdum. Aylar önce tartıştığım Orhan ve Ahmet Yılmaz orada değildi. Bunun üzerine marketin hemen yanında bulunan evlerine girdim ve onların üzerine tüfekle ateş ettim" dediği öğrenildi.

Pendik'te 3 kişiyi vurarak öldüren Ahmet Önal, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Cinayeti işlemeye böyle gitmiş

Öte yandan güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, katil zanlısının pompalı tüfekle dehşet saçmadan hemen önce siyah renkli bir otomobille caddeden geçtiği anlar görüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Pendik Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title