Haberler

Öldürülen Eski Bakan Peçete Üzerinde Mutabakat İmzalamış: Borcu Ödemediğimde Bana Her Şeyi Yapabilir

Güncelleme:

Bıçaklanarak öldürülen eski Bakan Vuralhan'ın alacaklısıyla peçete ve kağıtlar üzerinde mutabakatlar imzaladığı ortaya çıktı. Bunlardan birinde "Ödemediğimde bana her şeyi yapabilir" yazdığı belirtildi.

Eski Milli Savunma Bakanı Ercan Vuralhan ile katil zanlısı Yüksel Karababa'nın peçete yada kağıtlar üzerinde mutabakatlar yaptıkları belirlendi. Bu mutabakatlardan birinde Ercan Vuralhan'ın "Bu parayı ödemediğim halde bana her şeyi yapabilir" yazdığı ve imzaladığı öğrenildi.

ESKİ BAKAN BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

Fatih Sirkeci'de bir kafeteryada dün öğle saatlerinde meydana gelen olayda, eski Milli Savunma Bakanı Ercan Vuralhan bıçaklanarak öldürülmüştü. Olayın ardından polise teslim olan zanlı Yüksel Karababa, Cinayet Büro Amirliği'nde sorgulandı. Cinayeti itiraf ettiği belirtilen Karababa'nın Vuralhan'la tanışmalarının 2014 yılında başladığını söylediği öğrenildi.

Peçete Üzerinde Mutabakat Yapmışlar

TOPLAMDA BAKAN'A 3 MİLYON TL VERMİŞ

Bu süre zarfında ihale almak yada birlikte iş yapmak vaatleriyle Vuralhan'a toplamda 650 bin dolar ve 350 bin lira verdiğini ancak hiç bir iş yapamadıklarını parayı da geri alamadığını söyleyen Karababa'nın "Bu borç konusunu konuşmak için olay günü bir araya geldik." dediği belirtildi.

PEÇETE ÜZERİNE MÜTABAKAT YAPMIŞLAR

Polis soruşturması sonucunda alacak-verecek meselesi yüzünden sık sık buluştukları öğrenilen şüpheli ile Ercan Vuralhan'ın zaman zaman kendi aralarında mutabakatlar yaptıkları belirlendi.

Peçete Üzerinde Mutabakat Yapmışlar

"BORCUMU ÖDEMEZSEM BANA HER ŞEYİ YAPABİLİR" DEYİP İMZA ATMIŞ

Peçetelerin üzerine yada geliş güzel kağıtların üzerine yazılan mutabakatlarda "Birleşmiş Milletler'den gelecek olan 150 milyon dolar paramın 5 milyon dolarını Yüksel Karababa'ya vereceğim" gibi ibareler bulunduğu öğrenildi.

Peçete üzerine yazılan bir başka yazıda ise "Parayı Yüksel Karababa'ya geri ödemezsem bana her şeyi yapabilir" ifadesinin yer aldığı belirtildi. Mutabakatlarda imza atılıp kaşe basıldığı da belirtildi. Poliste işlemleri tamamlanan Yüksel Karababa adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nurettin Canikli 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (9)

Axd:

Sen ancak sarayından konuşursun bu seçim hile yok yerse milleti daha kandıramayacaksın

8
8
yanıtYanıtla
Axd:

Haram zıkkım olsun sana bu halkın verdiği emekler

4
2
yanıtYanıtla
kartal:

ne olacak turkiye ciflikbank gibi yiyen yiyene ne ceza var nede sorusturma almanyada erkesen devletin birlirasini ye o bir lira 100 bin euro olarak size geri geliyor omur boyu o parayi odemek zorundasiniz

3
0
yanıtYanıtla
Axd:

Fetöyle sensin

1
1
yanıtYanıtla
işportacı:

helal olsun bu işi o saat alanlara, bakara makara diyenlerede yapacaksın bak ülkemiz tertemiz olucak

1
1
yanıtYanıtla
Axd:

Utanmazlar

1
1
yanıtYanıtla
Axd:

Yemiyor değilmi ertre

2
0
yanıtYanıtla
KREMCİ:

SEÇİMDEN SONRA AYNI BU ŞEKİLDE OLUCANIZ HAZIRLAYIN KREMLERİ SAGLAM KALANLARINIZI HALLEDİCEKLER

1
0
yanıtYanıtla
kartal:

turkiyede miletvekileri belediye baskanlari turkiyeyi somurduler yiye yiye devlet tesbit ediyor yolsuzlugu adamin malarini alamiyor yani el koyamiyor ne kadar aci bir durum

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title