Haberler

Parasını çalan hırsızları yakalayan yaşlı kadın konuştu

Güncelleme:

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde markette çalıştığı sırada el çabukluğuyla parasını çalan hırsızları yakalayan yaşlı kadın, "Yazık, günah değil mi? Benim çoluk çocuğumun rızkı. Gittim ellerinden aldım. Ben onlardan korkmam" dedi.

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde markette çalıştığı sırada el çabukluğuyla parasını çalan hırsızları yakalayan yaşlı kadın, "Yazık, günah değil mi? Benim çoluk çocuğumun rızkı. Gittim ellerinden aldım. Ben onlardan korkmam" dedi.

Olay, Kocaeli'nin Çayırova ilçesi Emek Mahallesi'nde bulunan bir markette meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, markete alıveriş yapmak için giren birisi hamile 2 kadın, el çabukluğuyla market sahibi Meral Alataş'ın 200 lirasını çaldı. Daha sonra ise şahıslar marketten çıkıp, olay yerinden uzaklaştı. Parasının çalındığını fark eden yaşlı kadın, marketten çıkarak hırsızların peşine düştü. Bir süre takibi sürdüren kadın, şüphelileri Bosna Caddesi üzerinde bulunan bir eczanede alışveriş yaparken yakaladı. Market sahibi kadın hırsızların yakasına yapışınca, şüpheliler ile yaşlı kadın arasında arbede yaşandı. Daha sonra ise çevredeki vatandaşların da gelmesi üzerine hırsızların olay yerinden kaçmasına müsaade edilmedi Olay yerine gelen vatandaşlar, durumu polis ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine adrese polis ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerinin incelemelerinin ardından polis otosuna götürülene kadar dil döken F.M. ile A.M. isimli 2 hırsız, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Market sahibi Meral Alataş ise emniyete giderek 2 şüpheliden de şikayetçi oldu. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başattı.

"Kapıdan çıktıktan sonra baktım, benim param da yok"

Öte yandan hırsızları yakalayarak polise teslim eden Alataş, başından geçen olayı anlattı. Alataş, "Geldi, sigara istedi. Ben de verdim. Parasının üstünü verecektim. Kadın, 'Almayacağım' deyince, ben de onun parasını uzattım. O sırada benim paramı da elimden almış. Kapıdan çıktıktan sonra baktım, benim param da yok. Sesimi çıkartmadım, takip ettim. Sonra bir eczaneye girdiler. Orada yakaladım. Orada paramı aldım. 35 liram kaldı ama o da önemli değil. Ben olay sırasında dükkanda yalnızdım. Eşim camiye gitmişti o sırada" dedi.

"Benim çoluk çocuğumun rızk, gittim ellerinden aldım"

Çalınan parasını 1 haftada kazanamadığını söyleyen Alataş, "Yazık, günah değil mi? Benim çoluk çocuğumun rızkı. Gittim ellerinden aldım. Ben onlardan korkmam. Yalnız olduğum için yaptılar. Ben onlardan ne korkacağım, boyunlarını bükerim. Onlar beni oyaladılar. İlla ki bir dükkana girer diye düşündüm. Paramı aldım. Zaten sabıkalılarmış. Polisler gözaltına aldılar. Elindeki tüm parayı bana vermeye çalışıp, 'hepsini al, yeter ki şikayetçi olma' dediler. Ben kabul etmedim. Onların paralarını ne yapacağım" diye konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Çayırova Kocaeli Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title