Haberler

Takım arkadaşının "Bize ihanet etti" dediği Özer Hurmacı'dan açıklama geldi

Güncelleme:

Bursaspor'un Adana Demirspor'a yenilip Süper Lig'e çıkma şansını kaybettiği maçın ardından takım arkadaşları Özer Hurmacı'nın maçtan önceki gece kampı terk etmesini eleştirdi. Takım arkadaşı Anıl Karaer Özer Hurmacı'yı takıma ihanet etmekle suçlarken Özer Hurmacı bu iddialara yanıt verdi.

Bursasporlu Anıl Karer, Adana Demirspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Anıl Karaer maç sonunda yaptığı açıklamada üzgün olduklarını belirtirken maçtan önceki gece Özer Hurmacı'nın kadro dışı kalması sebebiyle kampı terk etmesinin takımı olumsuz etkilediğini belirterek takım arkadaşının kendilerine ihanet ettiğini söyledi.

Anıl Karaer'in açıklamaları şu şekilde:

"Dün akşam bir olay yaşadık, futbol hayatımda ilk defa. Özer Hurmacı oynamadığı için kampı terk etti. 2-3'lere kadar bunun konuşmaları oldu gece boyunca. Sonra özel uçakla Antalya'ya geldik. Bunu kendimize yapılmış bir ihanet olarak görüyoruz. Bunun sorumlusu kimse değil, ne olursa olsun 11 kişi sahaya çıkıyoruz. Kulübüm ve kendi adıma çok üzgünüm."

"KİMSE BİREYSEL DAVRANMAMALI"

"10 aydır maaş alamayan arkadaşlarım var. Bir oyuncu, biz ne emeklerle buraya kadar geldik. Kendisi de yaptı tabii ki fedakarlık ama kimse bireysel davranmamalı. Maddi manevi her şeyi yapmaya çalıştık. Kimsenin egosu için bunların yaşanmaması gerekiyordu."

Takım arkadaşının 'Bize ihanet etti' dediği Özer Hurmacı'dan açıklama geldi

"BURSASPOR TARAFTARINDAN ÖZÜR DİLİYORUZ"

"Bu görüntü bize hiç yakışmadı, sezon değerlendirmesini daha sonra yaparız. Büyük Bursaspor taraftarından özür diliyoruz. Seneye Süper Lig'e çıkmak için uğraşacağız"

ÖZER HURMACI'DAN İDDİALARA YANIT: GÖZLERİM YAŞLI BİR ŞEKİLDE OTOBÜSTEN İNDİM

Takım arkadaşları tarafından ihanetle suçlanan Özer Hurmacı çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Gece yarısı bir televizyon programına telefon bağlantısı yapan tecrübeli futbolcu, "Bu konuyla gündeme geldiğim için hayal kırıklığı yaşıyorum. Maçı izlerken gözyaşlarımı tutamadım. Sakatlığım olmasına rağmen antrenman yapamadan ilk maça çıkmıştım. Oynayıp oynamamamla ilgili Mehmet hoca ile konuştum, bu maçta oynamak istediğimi ilettim. Doktorun yanına gittim, İrfan hocanın beni düşünmediğini söyledi, ben de saygı duyduğumu ilettim. Oynamayacağımı öğrenince izin alıp gitmek istedim. Sinirim geçince sabah uyanıp otobüse bindim. Tam otobüs hareket edecekken Mehmet hoca yanıma gelip 'İrfan hoca senin gelmeni istemiyor' dedi. Hocanın beni istemediğini öğrendikten sonra arkadaşlarıma başarılar diledim ve gözlerim yaşlı bir şekilde otobüsten indim. Ben otobüsten inerken keşke futbolcu arkadaşlarımdan birisi de benim onlara yardımcı olduğum kadar bana yardımcı olsalardı" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Özer Hurmacı Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (3)

Aşkın Laçin:

demirsporumuz aslan gibi oynadı anıl efendi kadro dışı kalmış bir oyuncu ne yapsın otobüsten indirmişsiniz adamı suçlayacaksanız kendinizi ve hocanızı suçlayın

25
3
yanıtYanıtla
Behcet:

Koçum Demirspor haddini bildirdin buysa spoyun fenevin akyabasi bu bu buysa

3
3
yanıtYanıtla
Ankara:

Bu da arda turan ın değişik versiyonu...

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title