Haberler

Onay çıktı! Ankara'da bulunan 4 taşınmaz özelleştiriliyor

Güncelleme:

Özelleştirme kapsamında bulunan Ankara'daki bazı taşınmazların satışına izin verildi. Buna göre; Maliye Hazinesi'ne ait Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki 4 taşınmaz yaklaşık 10 milyon liraya satılacak.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın konuya ilişkin tebliğleri, Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, özelleştirme kapsam ve programında bulunan, mülkiyeti Maliye Hazinesi adına kayıtlı Ankara'nın Gölbaşı ilçesi, Kızılcaşar-İmar Mahallesi'nde bulunan iki ayrı taşınmazın 3 milyon 600 bin lira ve 2 milyon 500 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren FM Enerji İnşaat ve Ticaret AŞ'ye satılmasına karar verildi.

2,2 MİLYONA SATILACAK

Maliye Hazinesi adına kayıtlı, aynı mahalledeki bir başka taşınmazın 2 milyon 222 lira bedelle en yüksek teklifi veren Kapıkule İnşaat Danışmanlık Turizm Ticaret Ltd. Şti'ne satılması kararlaştırıldı.

1.5 MİLYONA SATILACAK

Mülkiyeti Maliye Hazinesi adına kayıtlı, Ankara'nın Gölbaşı ilçesi, Taşpınar-İmar Mahallesi'ndeki taşınmazın 1 milyon 550 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Esra Açıkalın'a satılması uygun bulundu.

Kaynak: AA / Ekonomi

Maliye Ankara Ekonomi Haberler

500

Yorumlar (5)

ERKAN :

satın bakalım satın. nereye kadar

32
4
yanıtYanıtla
Fevzi Yalçın:

En iyi bildikleri iş satmak. Babalar gibi satanlar samana muhtaç oldular.

yanıt5
yanıt1
ERKAN :

filistinli ler de israile zamanında hep topraklarını sattı

31
3
yanıtYanıtla
Çelik Can :

taşınmayan ne ??? yine ucuza postalayacaklar birine ... ondan da 100 milyona geri alırlar oh birisi daha multi milyoner olur çıkar temiz

12
0
yanıtYanıtla
Es ruzgar:

ak partı özellestırmede dogru yapıyor bazı kamu isyerlerınde 1 kısının yapacagı işi 10 kisı yapıyor keyfi rapor alanlar gezenler cok fazla seker fabrıkalarında yıılda 4 ay ış var sonra yatış maas yuksek boyle olmaz bırtek gaz ve elektrık şirketleri keyfi zam yapıyorlar halkı perısan ettıler hukumette tamam zam yapın dıyor bu yanlış

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title