Haberler

Yaşlı Kadın, Hayvan Beslediği İçin Sokak Ortasında Ölesiye Dövüldü

Güncelleme:

Esenyurt'ta bir kadın, sokak hayvanlarını beslerken 2 kadın tarafından darp edildi. Hastanede tedavi olan kadın ifadesinde, "Neden besleme yapıyorsun dediler, saçlarımı yolup tekme attılar. Parmağımı kırarcasına ısırdılar." dedi.

Esenyurt'ta bir kadın sokak hayvanlarını beslerken 2 kadın tarafından darp edildi. Hastanede tedavi olan kadın ifadesinde, "Neden besleme yapıyorsun dediler,saçlarımı yolup tekme attılar. Parmağımı kırarcasına ısırdılar." dedi. Saldırganlar, Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından aranıyor.

SOKAK HAYVANLARINI BESLEDİ

Olay, önceki gün akşam saatlerinde Esenyurt'ta meydana geldi İddiaya göre 59 yaşındaki Melahat Çelik isimli kadın, gönüllü olarak sokak hayvanlarını besliyordu.

Yaşlı Kadın, Hayvan Beslediği İçin Sokak Ortasında Ölesiye Dövüldü

"NEDEN HAYVAN BESLİYORSUN"

Sokak üzerinde bir köşeye yem bırakan Çelik'in yanına iki kadın yaklaştı. İddiaya göre, kadınlar Çelik'le sokağa yemek bırakmaması için tartıştı. Kadınlar Çelik'e "Neden hayvanları besliyorsun" diyerek uyarıda bulundu.

TALİHSİZ KADINI DARP EDİP PARMAĞINI ISIRDILAR

Bir süre sonra iki kadın ve Çelik arasında tartışma başladı. Tartışmanın neticesinde iki kadın iddiaya göre Çelik'i darp edip parmağını ısırdı ve yüzüne vurmaya başladı. Ağır şekilde darp edilen Çelik hastaneye giderken tedavi olduktan sonra darp raporu aldı.

Talihsiz Kadın, Hayvan Beslediği İçin Sokak Ortasında Ölesiye Dövüldü

EKİPLER ÇALIŞMA BAŞLATTI

Esenyurt İlçe Emniyeti'ne şikayette bulunan kadın yaşadığı olaydan dolayı büyük üzüntü yaşadı. Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Çelik'i darp ettiği iddia edilen kadınları yakalamak için çalışma başlattı.

"SAÇLARIMI YOLUP, PARMAĞIMI KIRARCASINA ISIRDILAR"

Yaşanan olayı anlatan Çelik yolda giderken hayvanları gördüğünü ve arabada olan yiyecekleri hayvanlara vermek için durduğunu söyleyerek, "O anda köşeden hiç tanımadığım bilmediğim iki bayan geldi. 'Sen neden besleme yapıyorsun dediler' kızgın bir şekilde üstüme yürüdüler. Ne var dedim bende onu da bizi de Allah yarattı dedim. Sonra birisi yüzüme vurdu. Diğeri de parmağımı ağzına aldı ama kırarcasına parmağımı bırakmadılar ısırdılar. Diğeri de saçlarımı yolup tekme attılar. Burada darp edildim. Bu köşeden çıkıp geldiler. Ben rica ediyorum bu konuya acil bir çözüm üretsinler. Ben insanı görevimi yapıyorum. Tabii ki onları doyurup besleyeceğiz bu bizim insani görevimiz" dedi.

Talihsiz Kadın, Hayvan Beslediği İçin Sokak Ortasında Ölesiye Dövüldü

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Esenyurt 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (31)

MAHO:

bencede neden besliyorsun ? sen besledikçe bölgelerini kabullenip yabancı olan kişi ve hayvanlara saldırıyorlar. kısırlaştırmak çözüm değil, adam gibi barınaklar yapılmalı. .

7
16
yanıtYanıtla
şebo:

haberde yabancıya saldıranlar insanlar farkında mısınız? Bence saldıran insanlar için barınak yapılmalı ordan çıkmamalılar.

yanıt21
yanıt3
senide..:

Senide besliyorlar bak haklısın, böyle sağa sola saldırıyosun.

yanıt12
yanıt3
isim:

bende artık tiksindim sokakta köpek sürülerinden yürüyemiyorum. çevredekiler beslediği için orayı koruduğunu zannediyor. sokakta yürüyünce saldırmaya kalkıyorlar. gündüzleri gördüğünüz köpeklerle gece ve sabah gördükleriniz bir değil. bıktım artık sokakta köpek görmekten.

5
12
yanıtYanıtla
adsız:

bizi kıskanan avrupa da neredeyse hiç sokakta köpek görmedim. medeniyet o zaman bizdeki gibi sokakta beslemek sanırım

yanıt2
yanıt0
Mefharet:

Eline onlara alıp verebileceğin yiyeceğin yemek yoksa, artığın olan yemeğinden birazını onlara ver, bak seni ne kadar çok sevecekler, sana ne kadar güzel bakacaklar, tanrımız da sana ne kadar minnettar olacak. Kendini o kadar iyi hissedeceksin ki dünyaya bambaşka gözlerle bakacaksın! Bu dünya yalnız insanların değil unutma!

yanıt3
yanıt1
ODTULU MÜHENDİS:

Esenyurtta yaşayan cahillerden başka ne beklersiniz zaten?????

10
3
yanıtYanıtla
HAYVANLARI SEVEN YAGMUR 2:

BEN ALMANYAYA GELDİĞİMİN 2 GÜNÜNDE AMBULANS SESİNDEN UYANDIK CAMDAN BAKDIM HAYVANLAR AMBULANSI YAZIYORDU BİR ARABA KEDİYE ÇARPMIŞ ARABANIN SAHİBİ AMBULANSI ARAMIŞ HEMEN KEDİYİ KURTARDİLAR ÇOK ŞAŞIRMIŞDIM . OZAMAN ANNEME DEDİMKİ BENDE BÜYÜYÜNCE HAYVANLARA YARDIM EDECEĞİM SÖYLEDİM VEDE SÖZÜMÜ TUDTUM. NE MUTLU BANA BÖYLE BİR AİLENİN İÇİNDE YETİŞTİRİLDİGİM İÇİN TEYZECİĞİM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN. İYİ İNSAN SİZİ ÇOK AMA ÇOK SAYIYORUM HERZAMAN YARDIM EDİN KORMAYIN BÖYLE CANİLERDEN

10
2
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Demokrasiyle yönetilen hiçbir ülkede böyle bir olay olmaz..dinimizdede hayvan sevgisi ilk sıralarda gelir..toplumumuz ne demokrasiyi biliyor,,nede müslümanlıgı biliyor..iki arada bocalayıp duruyor..çok üzücü bir durum.

10
0
yanıtYanıtla
deli..dolu:

yorumunuz saçma olmuş. , asıl üzücü düşündürücü tarafı bu teyzemize şiddeti uygulayan yine kadınlar olmuş bence büyük ihtimalle kendileri belki, de kocalarından şiddet gördükleri için yaşlı teyzeye kötü davrandılar yoksa kendi halinde kim ne yapsın, ki

yanıt2
yanıt5
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title