Haberler

    Osman Şenher, Galatasaray Gündemini Değerlendiriyor!

    Milliyet Gazetesi köşe yazarı Osman Şenher, Neslihan Ablay ile birlikte Galatasaray'daki sıcak gelişmeleri konuşuyor.
    'Geçen hafta da konuşmuştuk. O sözlerim olay olmuştu. Ben Arda'ya üzülüyorum. 9 yaşından beri tanıyorum. Üzerinde emeğim çoktur. Ama çok yanlış şeyler içine girdi Arda. Bilal Meşe olayı benim mesai arkadaşımdır, o olay yıprattı. Fatih Terim olayı da var. Yeri gelince özür dilemek lazım. Arda bunları yapmadı. Dün maçta Fatih Terim'in yanına gitmesi lazımdı. Emre gitti selamlaştı. Görmemesi mümkün değil. Bir Arda kolay yetişmiyor. Kendini bitirdi Arda. Böyle taraftar baskısı altında herkesin eli ayağına karışıyor. Böyle bir ortamda paranın canına okuyayım derim zevk için oynarım. Arda kendi kendine yaptı. Futbol olarak da çok geride. Dün Avcı, 60 dakika takır takır futbol oynattı. Ama 60 dakikadan sonra Terim'in hamleleriyle maç başka yere gitti.
    Arda'nın Galatasaray'a yaptığı bir şey yok. Onu eleştirenler kadar Galatasaraylı'dır. Arda'nın Terim'le diyaloğu da herkesi çok etkiledi. Arda gidip Terim'i öpseydi ortam bir anda değişirdi. Taraftar o kadar çok seviyor ki Terim'i böyle bir sevgi yok. Fatih hoca da çok seviyor, ağzından düşürmüyor taraftarı. Tudor zamanı kıyametler koptu. Özbek değil, taraftar getirdi Fatih Terim'i. Kayıtsız şartsız bir destek var. Bu kadar sevilen, sende bu kadar çok emeği olan bir insanla uzatmamının, kin tutmanın bir anlamı yok. Fatih hoca da hata yapmış olabilir, Arda da hata yapmış olabilir. Fakat o senin büyüğün. Galatasaray da istemedi tamam falan ama senin bir hamle yapman lazım. Olmaması lazım bunlar.
    Karşılaşma TT Stadı', Romalılar'ın tabiriyle orası tam bir arena. Futbolcular farklı bir hisle oynuyor. Fatih hoca da beyinlerini yıkamış. Kendini yırtmayan mücadele etmeyen hiçbir futbolcu yoktu. Harika bir mücadele vardı sahada. Bir taraftar Arda, Mahmut bir taraftar Fernando, Feghouli var. Fatih Terim'i eleştirebilirler neden Fernando'yu koydu diye ama inanılmaz oynadı. Maicon, kararında da Gençlerbirliği maçında canını okudu takımın. Denayer mükemmel oynadı dün. Adebayor'un hep önünü kapadılar, müthiş pres yaptılar ama ona rağmen pozisyona girdi. Terim'in yaptığı plan dün tutttu. Karşıma hangi futbolcu koyarlarsa koysunar sen Galatasaray futbolcusu olarak herşeyi yapacaksın.  Ama deplasmanda aynı mücadeleyi göstermiyor. Yarısını bile göstermiyor. Taraftar olmayınca oynayamıyorlar. Melo vardı, takım uyurken onu iter bunu iter, takımı uyandırırdı. Sneijder de aynıydı, Hagi vardı, Drogba vardı. Şimdi yok böyle futbolcu. Şimdi hırs yok. Şimdi o hırsı yapacak olan Fatih Terim.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Milliyet Gazetesi Osman Şenher Fatih Terim Galatasaray Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title