Haberler

Oscar'lı Filmler ve Oscar Gecesi Canlı Yayınla Sadece Moviemax Oscars'da

Güncelleme:

Sinema dünyasının en prestijli ödüllerinin verildiği, 86'ncı Akademi Ödül Töreni bu yıl sadece Digiturk'te yayınlanacak.

86'ncı Oscar Ödül Töreni canlı yayınla Moviemax Oscars'da ekrana gelecek

Sinema dünyasının en prestijli ödüllerinin verildiği, 86'ncı Akademi Ödül Töreni bu yıl sadece Digiturk'te yayınlanacak. Oscar kazanmış ve Oscar adayı olmuş filmlerin yayınlanacağı Moviemax Oscars kanalı 14 Şubat – 3 Mart tarihleri arasında Digiturk platformunda 1 numaralı kanalda yerini alacak.

Akademi'nin dünyada sadece belli markalara verdiği izinle, Türkiye'de ilk defa hayata geçirilen Moviemax Oscars kanalı, Türkiye'de TV izleyicisine en yeni ve en kaliteli filmleri sunan Moviemax markası ile Oscar markasını bir araya getiriyor. Oscar'lı filmleri ekrana getirecek olan 'Moviemax Oscars', 2 Mart 2014 Pazar gecesi Ellen DeGeneres'ın sunumuyla Los Angeles Dolby Theatre'da gerçekleşecek olan 86'ncı Akademi Ödül Töreni'ni de canlı yayınla Digiturk izleyicilerine aktaracak.

Moviemax Oscars kanalı bu yılki Oscar Ödül Töreni'ne özel olarak 14 Şubat Cuma günü 07.00'da Digiturk platformunda 1 numaralı kanalda yayına başlayacak. Geçtiğimiz senenin ana dallarında Oscar kazanmış filmleri dahil olmak üzere önceki yılların Oscar kazanmış ve Oscar'a aday olmuş en iyi filmleri sadece Moviemax Oscars'da yayınlanacak. Ben Affleck'in yönetip, başrolünde oynadığı, En İyi Film, En İyi Uyarlama Senaryo ve En İyi Kurgu dallarında Oscar'ı kucaklayan Argo'dan, dört dalda Oscar'a layık görülen roman uyarlaması Pi'nin Yaşamı'na (Life of Pi) kadar birçok film Moviemax Oscars'ta olacak. En İyi Kadın Oyuncu Oscar'ını kazanan Jennifer Lawrence'ın başrolünde oynadığı Umut Işığım (Silver Linings Playbook), En İyi Animasyon dalında aday gösterilen Oyunbozan Ralph (Wreck It Ralph), usta oyuncu Daniel Day-Lewis'e üçüncü kez En İyi Erkek Oyuncu dalında Oscar kazandıran yapım Lincoln, beş dalda Oscar kazanmış bir başyapıt olan Amerikan Güzeli (American Beauty), Moviemax Oscars'ta yayınlanacak filmler arasında yer alıyor.

Tüm film paketi üyelerinin izleyebileceği ve 14 Şubat – 3 Mart tarihleri arasında yayın yapacak olan Moviemax Oscars, tören gecesi tüm Digiturk üyelerine açık olacak. Moviemax Oscars ekranlarından canlı yayınla izlenecek Oscar Töreni de 2 Mart Pazar gecesi kırmızı halı etkinliği ile başlayacak. Alanında uzman, sürpriz isimlerin katılımıyla Oscar özel programı gece boyunca Digiturk üyelerine keyifli anlar yaşatacak. Ayrıca 86'ncı Oscar Ödül Töreni, 3 Mart sonrasında 14 gün boyunca Digiturk'ün Dilediğin Zaman Dilediğin Yerde servisinden 'Tekrar İzle' seçeneğinden izlenebilecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Digiturk Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title