Haberler

Ordu'da Öğretmenler Günü

24 Kasım Öğretmenler Günü, Ordu Kültür Sanat Merkezinde (OKSM) yapılan etkinliklerle kutlandı.

24 Kasım Öğretmenler Günü, Ordu Kültür Sanat Merkezinde (OKSM) yapılan etkinliklerle kutlandı.

Kutlama programında bir konuşma yapan Vali Seddar Yavuz, "30 yıldır bu millete ve devlete hizmet eden birisi olarak dünya üzerindeki en zor mesleklerden bir tanesini ya da bir kaçını say deseniz onun başına öğretmenlik mesleğini yazarım. Çünkü, öğretmenlerimizin sabırla, günde 8 saati bulan ve sürekli bir şeyler öğretmeye uğraşan ve eve geldiğinde de o seslerin çınladığı bir meslek olduğunu hepimiz biliyoruz. Zaman zaman öğretmenlik mesleğinin çok kolay basit olduğunu da söyleyenlerde vardır. Ancak hiçbir iş başarmamış ya da bu zorluklarla yüzleşmemiş insanların bu tür değerlendirmelerini de yadırgadığımı söylemek isterim" dedi.

Vali Seddar Yavuz, şöyle konuştu: "Bu çağın en büyük sorunu temel olarak ahlak sorunudur. Bu sorunu tartışmadan, çözmeden yolumuza devam edemeyiz. Daha yakın dönemde 12 milyon Müslüman katledildi. Çağdaş medeni diye bildiğimiz batı 12 milyon Müslümanı katlederken sadece istatistikten ibaret kaldı. Avrupa yada dünyanın başka yerinde başka inançtan insan öldüğünde insan hakları savunucularının ortalıkta gezdiği başka söylemler içine girdiği bir dünyada yaşıyoruz. Bu iki yüzlülük bu ahlaksızlık dünyanın şu andaki buhranının en büyük sebebidir. Bizim bu kadar iddialı olmamızın, çalışmamızın bu kadar gayret etmemizin yegane sebebi de bu bozuk düzene durmak demektir. Bu düzene dur diyecek yegane milletlerden bir tanesi biziz. Sizler bunu en iyi şekilde gerçekleştirecek başta ülkemizde olmak üzere dünyada bu çarpıklığa bir çare olabilecek reçete yazabilecek nesiller yetiştireceksiniz."

İl Milli Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş ve Altınordu Başöğretmen Anadolu Lisesi Hasbi Tut'un konuşmaların ardından aday öğretmenlerin yemin töreni gerçekleştirildi ve emekliye ayrılan öğretmenlere hizmet şeref belgeleri ile yaptığı hizmetlerden dolayı para ödülü alan ve proje ekibinde yer alan öğretmenlere de ödülleri Vali Yavuz tarafından verildi. Programda ayrıca, kitap yazım komisyonunda görev alan öğretmenlerle AR-GE de görev yapan öğretmenlere de başarı belgesini Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Aktaş verdi.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen Kompozisyon, şiir ve resim dalında dereceye giren öğrencilere ödülleri ise İl Milli Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş tarafından verildi. 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı 'Öğretmene Vefa' adlı video gösterimi ve Altınordu Başöğretmen Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan oratoryo sunumu ile sona erdi.

Programa İl Emniyet Müdür Yardımcısı Bayram Gencer, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Mehmet Balcı'nın yanı sıra daire müdürleri, çok sayıda öğretmen ve öğrenci katıldı. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ordu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title