Haberler

'Onu Çok Seviyordum 25 Yerinden Bıçakladım'

25 Yıllık Eşini 25 Bıçak Darbesiyle Öldüren Mehmet Ş, "Onu Çok Seviyordum" Dedi.

Yalova’da önce kavga daha sonra bıçaklı düello ettiği 25 yıllık eşi 54 yaşındaki Füsun Ş.’yi 25 bıçak darbesiyle öldürdükten sonra ağır yaralı olarak kendini evinin balkonundan atan işçi emeklisi 54 yaşındaki Mehmet Ş., kaldırıldığı hastanede 15 gün tedavi gördükten sonra taburcu edildi. Cezaevine konulan Mehmet Ş., verdiği ifadede “Önce kavga ettik. İlk kez o bıçağa davrandı. Birbirimizi bıçakladık. Onu çok seviyordum” dedi.

2 çocuklu Füsun ve Mehmet Ş. çifti, geçtiğimiz 1 Haziran günü evlerinde çıkan tartışma sonucu önce kavga, daha sonra bıçaklı düello etti. Aşırı tititzliği ile tanınan eşi Füsun Ş.’yi boynu, yüzü, göğüs ve sırtı olmak üzere 25 yerinden bıçaklayıp öldüren işçi emeklisi Mehmet Ş., vucuduna isabet eden 20 bıçak darbesinden sonra kanlar içersinde kendini evinin balkonundan boşluğa bırakmıştı. Ağır yaralı olarak Yalova Devlet Hastanesi’ne kaldırılıp ameliyat edilen Mehmet Ş. dün taburcu edildi.

Hastaneden taburcu olduktan sonra olayda kullanılan kanlı iki bıçak ile ‘Adam öldürmek’ suçundan adliyeye çıkartılan Mehmet Ş., tutuklanarak cezaevine konuldu. Mehmet Ş. verdiği ifadede, “Sürekli kavga etmemize rağmen eşimi çok seviyordum. Temizlik konusunda çok titizdi. Olay günü her zaman olduğu gibi önce münakaşa sonra kavga ettik. Mutfağa gidip bıçağı alarak bana sapladı. Ben de kendimi savundum. Elimizdeki bıçağı ben ona o da bana sapladı” dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title