Haberler

Olcan Adın ile Mevlüt Erdinç Antalyaspor'da

Antalyaspor, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını sürdürdüğü antrenmanda yeni transferi Olcan Adın da yer aldı.

Antalyaspor, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını sürdürdüğü antrenmanda yeni transferi Olcan Adın da yer aldı. Olcan Adın ile 1 yıllık sözleşme imzalayan kırmızı beyazlılar Medipol Başakşehir'den Mevlüt Erdinç'i de 1 yıllığına kiraladı.

Spor Toto Süper Lig'in 4'üncü haftasında Antalyaspor, pazar günü 21.45'te sahasında Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Kırmızı beyazlılar Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla maçın hazırlıklarına devam etti. Teknik direktör Bülent Korkmaz yönetimindeki antrenman ısınma ve koşuyla başladı. Top kapma ve pas çalışmasının ardından antrenmanın ikinci bölümü izlemeye kapalı gerçekleştirildi. Korkmaz, antrenmanın ikinci bölümünde futbolcularına Çaykur Rizespor maçının taktik çalışmasını yaptırdı. Antrenmana sakatlığı nedeniyle William, Maicon, katılmadı.

OLCAN ADIN ANTRENMANDA

Antrenmana Antalyaspor'un yeni transferi Olcan Adın da katıldı. Olcan Adın'ın Antalyaspor ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Kırmızı beyazlılar Medipol Başakşehir 'den Mevlüt Erdinç'i de 1 yıllığına kiraladı.

YENİ BAŞKAN ÖZTÜRK ANTRENMANI İZLEDİ

Antrenmanı 8 ay sonra yeniden göreve gelen Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk de izledi. Futbolcular ve teknik direktör Bülent Korkmaz ile bir süre sohbet eden Öztürk, daha sonra saha ortasında takıma seslendi. Öztürk, burada yaptığı konuşmada yönetime isteyerek geldiğini anlattı. Takımdaki finansal sıkıntıya rağmen futbolcuların birlik ve beraberliğinin, sahadaki performansın önemine dikkati çeken Öztürk, Antalyaspor'un çok iyi yerlere geleceğini belirtti.

Ali Şafak Öztürk'ten detay

Olcan Adın'dan detaylar

Antrenmandan detaylar

HABER: Tolga Yıldırım KAMERA: Semih Ersözler - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Antalyaspor Olcan Adın Spor Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title