Haberler

Olaylı Derbi Maçının Yankıları

Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Bekir Sıtkı Saraç, Beşiktaş ile Galatasaray maçı ardından yaşanan olaylara büyük cezaların kesileceğini belirterek, takım taraftarlarının akıllarını başlarına almaları gerektiğini söyledi.

Eskişehir spor Kulübü Basın Sözcüsü Bekir Sıtkı Saraç, Beşiktaş ile Galatasaray maçı ardından yaşanan olaylara büyük cezaların kesileceğini belirterek, takım taraftarlarının akıllarını başlarına almaları gerektiğini söyledi.

Atatürk Stadyumu'nda düzenlediği basın toplantısında konuşan Saraç, Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanan derbi sonrasında yaşananlar görüş belirtti. Eskişehir spor kendi sahasında oynadığı Medical Park Antalya spor karşılaşmasında da bazı taraftarların Necati Ateş'e tepki gösterdiğini belirten Saraç, "6222 Sayılı Kanun, bazı eksikliklerine ve uygulamadaki zorluklarına rağmen ağır bir kanundur. Son Beşiktaş-Galatasaray maçında çıkan olaylardan sonra da sanıyorum cezalar daha da artırılarak devam edecek. Türkiye'de bütün futbol takımlarının taraftarları aklını başına almalıdır. Yani spor, sadece spor olarak görülmelidir. Centilmenlik ve karşılıklı olarak birbirine sevgi, saygı ön planda olmalıdır. Toplum olarak buna ihtiyacımız var. Spor alanlarında şiddetin son bulması gerek. Hele hele kendi takımının bir futbolcusuna karşı böyle bir hareket yapmış insanları anlamakta güçlük çekiyoruz. Emniyet ve savcılık Necati'ye tepsi atan taraftarlarımızı tespit etti ve soruşturma başlattı."

Saraç, Spor Toto Süper Lig'de siyah-kırmızılı takımın Antalyaspor'u 2-1 mağlup etmesinin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, "Geçen haftayı üç puanla kapatmak bizim açımızdan moral kaynağı oldu. Necati'ye gösterilen tepkiler ise yersizdi. Antalya maçında da hocasının verdiği görevleri tam manasıyla yerine getirmiştir. Attığımız ilk golün asistini mükemmel ara pasıyla yapmıştır. Üç puanın alınmasında da büyük katkısı vardır. Futbolcuların moralini bozacak bu tip hareketlerin tekrar etmemesini diliyoruz. Birkaç haftadır maçlarımızı yöneten hakemlerin hatalı kararlarına karşı itirazlarda bulunduk. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Mesut Hoşcan, Futbol Federasyonu Başkanı ile son maçı da detaylı bir şekilde konuştu ve kendisinden ilk fırsatta bizim maçımızın görüntülerini seyretmesini rica etti. Hakemle ilgili şikayetlerimizi federasyona ulaştırdık. İnşallah önümüzdeki maçlarda bu tip hakem hatalarına düşülmemesini diliyoruz. Sadece kendimiz için değil, tüm maçlarda doğru yönetim bekliyoruz. Kazanan, sportif anlamda kendi gücüyle maçı sahada kazansın" diye konuştu.

Ziraat Türkiye Kupası 2. tur mücadelesinde, Spor Toto 3. Lig takımlarından Çıksalınspor'la Eskişehir Atatürk Stadı'nda 25 Eylül'de karşılaşacakları maçın bilet fiyatlarının belirlendiğini de söyleyen Saraç, "Açık tribün 10 TL, kapalı tribününün tamamının ise 20 TL'den satışa sunulacak. Kombine bileti olan taraftarlarımız bu maça ücretsiz girebilecek" diye ifade etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Eskişehirspor Necati Ateş Galatasaray Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title