Haberler

Okullar Arası Spor Faaliyetlerinde Ödüller Dağıtıldı

Liseler arası oynanan voleybol final maçı ile son bulan ' Kocaali Kaymakamlığı 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Okullar Arası Spor Faaliyetlerinde ödül töreni gerçekleştirildi.

Kocaali İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliği ile organize edilen ve iş adamı Turan Kalfa'nın sponsorluğunda düzenlenen "Kocaali Kaymakamlığı 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Okullar Arası Spor Faaliyetleri" Abidin Serhoş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Kocaali Anadolu Lisesi Erkek Voleybol takımları arasındaki oynanan final maçı ile son buldu. Abidin Serhoş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Erkek Voleybol Takımının galip geldiği müsabakada birinci ve ikinci olan takımlara kupa ve madalyaları Kocaali İlçe Kaymakamı Alper Balcı tarafından verildi. Törene İlçe Kaymakamı Alper Balcı, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, esnaf odaları başkanları, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Törende bir konuşma yapan Kaymakam Balcı, "Gayet güzel bir organizasyon oldu. Sponsorumuz Turan Kalfa'ya, İlçe Milli Eğitim Müdürüme, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürüme, tüm okul müdürlerime, öğretmenlerime ve öğrencilerime teşekkür ediyorum. Öğrencilerim için sportif faaliyetleri önemsiyorum ve bu tür faaliyetlerin devam edeceğinin bilinmesini istiyorum" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Selçuk Aşut ise, "Organizasyonda 3 bin 150 öğrencimizin 423 tanesi yer aldı. Tüm kurumlarımız ve öğrencilerimiz adına Kaymakamımız Alper Balcı'ya, sponsorumuz Turan Kalfa'ya, çok teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin hem zararlı alışkanlıklardan uzak durması hem de dostluk ve kardeşlik duygularını benimsemesi adına organizasyonu önemsedik ve tüm arkadaşlarımın desteğiyle güzel bir çalışma ortaya koyduk. Bu faaliyetleri sürdürme niyeti ve gayretindeyiz" diye konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Milli Eğitim Müdürlüğü Alper Balcı Kocaali Spor Haberler

Bakmadan Geçme

16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor? 30 Kasım hangi burç? Kasım'ın 30'u hangi burçtur? 30 Kasım burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 30 Kasım hangi burca ait?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title