Haberler

Okan Kocuk'tan "Galatasaray'a dönmeyi düşünür müsün?" sorusuna olay yanıt: Deli misiniz!

Güncelleme:

Galatasaray'ın Giresunspor'da kiralık olarak oynayan kalecisi Okan Kocuk bu sezon gösterdiği performansla Süper Lig'e adeta damga vurdu. Sarı-kırmızılı takıma geri dönmek isteyip istemediği sorulan Kocuk, "Deli misiniz! Arabayla, uçakla neyle olursa gelirim." dedi.

Bu sezon Süper Lig'de gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Giresunspor'un başarılı kalecisi Okan Kocuk, Galatasaray'a geri dönmek istediğini açıkladı. Fernando Muslera'nın sakatlığı sonrası sarı-kırmızılı kulüp, Karadeniz ekibine kiralık gönderdiği Kocuk'u geri çağırmak için harekete geçmişti. Ancak Giresunspor'un 6 milyon lira istemesi üzerine anlaşma zemini bulunamadı.

"KULÜBÜMÜN ÇIKARLARINI DÜŞÜNMEK ZORUNDAYIM"

Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada, "Okan Kocuk konusunda iki kulübün çıkarları doğrultusunda Galatasaray ile anlaşma zemini henüz bulmadık. Çok detay vermek istemiyorum. Galatasaray çok almak istiyorsa kulübümün çıkarlarını düşünmek zorundayım." ifadelerini kullanmıştı.

Okan Kocuk'tan 'Galatasaray'a dönmeyi düşünür müsün?' sorusuna olay yanıt: Deli misiniz!

"ARABAYLA, UÇAKLA NEYLE OLSA GELİRİM"

Galatasaray'a dönmek isteyen Okan Kocuk, Süleyman Rodop'un haberine göre kendisine yöneltilen "Galatasaray'a dönmeyi düşünür müsün?" sorusuna, "Deli misiniz! Arabayla, uçakla neyle olursa gelirim. Ben zaten Galatasaray'ın futbolcusuyum." yanıtı verdi.

Haberler.com / Ali Gülhan - Spor

Galatasaray Giresunspor Okan Kocuk Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (3)

Emre Erkıran:

bu giresuna daha oyuncu falan vermeyin

21
12
yanıtYanıtla
Murat ÖREN:

Zevkine şöyle beş altı maç yenilgili gol ye bakalım. Giresunspor altı milyon kez düşünsün.

0
0
yanıtYanıtla
talip aslan:

Şaka gibi yada nankörlük ve tam bi aptallık dünyanın hiçbir yerinde kendi kiraladığı kontratlı futbolcusuna para verip almak yada emaneti yerine iade ederken parasını istemek Galatasaray bir daha bu kulübe futbolcu kiralarsa gerçekten ahmak tır..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title