Haberler

    Okan Buruk: Rakibimizi Kendi Silahıyla Vurduk

    Trabzon'u 2-0'la geçen Gaziantepspor'da Teknik Direktör Okan Buruk, rakibi kendi silahı olan duran toplarla vurduklarını ifade etti.

    Gaziantepspor'da Teknik Direktör Okan Buruk, duran topları çok iyi çalıştıklarını ve rakibi kendi silahıyla vurduklarını ifade etti.

    "İlk yarıda da böyle bir seri yakalamıştık. Golsüz ve galip gelemediğimiz. Bu yüzden ilk golü atmak bizim için çok önemliydi" diyen Buruk, "Futbolcuların buna ihtiyacı vardı. Uzun toplar, duran toplarla rakibimizin çıktığını biliyorduk.

    Bunun üzerine iyi çalıştık. Duran toptan iki gol attık ve rakibimizi kendi silahıyla vurmuş olduk. Alt sıralarla biraz arayı açtık.

    Önümüzdeki haftalarda üst sıralar için farklı hedeflerimiz olacak. Geçen seneye baktığımızda birçok yeni futbolcumuz var.

    Bu sene Gaziantep için geçiş dönemiydi. İlerleyen dönemlerde daha iyi işler yapacağımıza inancım tam. Onlarla çalışmak benim için ayrı bir zevk." diye konuştu.

    Kırmızı Siyahlı takımdan Barış maçta sonra yaptığı açıklamada, Cardozo ile olan pozisyonu değerlendirdi ve "O pozisyonda Cardozo bilerek vurmadı. Hava topuna çıktığımızda dirseği geldi" dedi. Barış, "İstediğimizde çok iyi oynadığımızı, çok iyi mücadele ettiğimizi herkese gösterdik. Umarım haftaya da kazanır, milli takım arasına güzel gireriz" diye konuştu.

    Chibuike ise "Gerçekten kazandığımız için çok mutluyuz. Hafta içi çok iyi çalışmıştık, bu üç puan bizim için çok önemliydi. Bazıları 31 puana sahip olduğumuz için ligin bizim için bittiğinizi söyleyebiliyor ancak bizim artık hedeflerimiz daha başka. Daha üst sıraları istiyor ve gelecek haftalarda bu yönde çalışmalarımızı sürdüreceğiz." dedi.

    Başka bir Antepli futbolcu Oğuzhan Türk ise maç sonu açıklamasında "Bizim için çok önemliydi bugün. Son dört hafta sadece bir puan toplayabilmiştik. Rakiplerimiz önümüze geçiyordu. 31 puan olduk ve haftaya Mersin karşısında da güzel bir sonuç alarak yukarılara bakmak istiyoruz." diye konuştu.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Óscar Cardozo Gaziantepspor Okan Buruk Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title