Haberler

İstanball Cup, tüm maçlarıyla Tivibu Spor ekranlarında

Güncelleme:

Tivibu, 2021-2022 basketbol sezonuna girerken özel bir hazırlık turnuvasını basketbolseverlerle buluşturuyor.

Tivibu, 2021-2022 basketbol sezonuna girerken özel bir hazırlık turnuvasını basketbolseverlerle buluşturuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Fenerbahçe Beko'nun evi Ülker Spor ve Etkinlik Sarayı, yeni sezon öncesinde çok özel bir turnuvaya ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. İstanball Cup'ta Fenerbahçe Beko'nun yanı sıra Partizan, Monaco ve UNICS Kazan mücadele edecek. Turnuvanın tüm heyecanı Tivibu Spor ekranlarından sporseverlerle buluşacak.

Obradovic yeniden Ülker Spor ve Etkinlik Sarayı'nda

11 Eylül Cumartesi başlayacak turnuvada ilk gün, Partizan ile bu sezon Euroleague'de mücadele edecek Monaco saat 17.00'de karşı karşıya gelecek.

Bu maç, Fenerbahçe Beko ile tarihi başarılara imza atan Partizan Başantrenörü Zeljko Obradovic'in, Ülker Spor ve Etkinlik Sarayı'na dönmesi anlamını da taşıyacak. Aynı gün saat 20.00'de sahaya çıkacak Fenerbahçe Beko'nun rakibi ise Rusya'nın Euroleague temsilcilerinden UNICS Kazan olacak.

11 Eylül'deki eşleşmelerin kaybedenleri pazar günü saat 17.00'de turnuvanın üçüncüsünü belirlemek için karşılaşacak. Bu mücadelenin ardından, bir önceki günün kazananları saat 20.00'de İstanball Cup şampiyonu olmak için yarışacak.

Kaynak: AA / Güncel

Zeljko Obradovic UNICS Kazan Fenerbahçe Partizan Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title