Haberler

Nutella'dan 'O da Senin Gibi Benzersiz' Kampanyasıyla 2 Milyon Tasarımlı Kavanoz

Nutella farklılığa ve benzersiz olmaya verdiği değeri vurguladığı 'O da Senin Gibi Benzersiz' kampanyası ile sevenlerine her birisinin ne kadar benzersiz olduğu mesajını vermeyi amaçlıyor.

Nutella farklılığa ve benzersiz olmaya verdiği değeri vurguladığı 'O da Senin Gibi Benzersiz' kampanyası ile sevenlerine her birisinin ne kadar benzersiz olduğu mesajını vermeyi amaçlıyor. Marka, bu çerçevede Türk motiflerinden oluşturulan rengarenk kavanozları tüketicisine sunmaya başladı.

Sürülebilir çikolata pazarının sevilen markası Nutella, yeni kampanyası 'O da Senin Gibi Benzersiz' için birbirinden farklı 2 milyon adet kavanoz tasarladı. Türk motiflerinden ilham alınarak tasarlanan yeni Nutella kavanozlarının her biri benzersiz bir tasarıma sahip. Kavanozların üzerinde yer alan tasarım numarası ambalajın benzersizliğini simgelerken, aynı numaraya ve tasarıma sahip ikinci bir ürün bulunmuyor.

En sevilen ürünler arasında yer alan marka söz konusu kampanyası ile tüketicilerinin her birinin birbirinden farklı ve özel olduğunu ortaya koyuyor. Böylece, marka tüketicilerine verdiği değeri, her birinin benzersiz olduğunu vurgulamak suretiyle bir kere daha göstermiş oluyor. "Milyonlarca benzersiz tasarıma sahip kavanozdan hangisini beğeniyorsan, onu sadece senin için hazırladım" mesajı veriliyor.

Mart ve Nisan ayları boyunca tüm satış noktalarında bulunacak

Nutella bu uygulama için iki ana desen hazırladı. Özel bir algoritma kullanılarak bu desenlerin farklı bölgelerine odaklanarak özgün tasarımlar ortaya çıkardı. Başta İtalya olmak üzere dünyanın farklı ülkelerinde hayata geçirilen 'O da Senin Gibi Benzersiz' kampanyası tüketicilerden büyük ilgi görüyor. Nutella Türkiye'nin benzersiz kavanozları Mart ve Nisan ayları boyunca tüm satış noktalarında bulunacak. Özel desenli kavanozlar sadece 750 gr'lık ambalajlarında yer alacak.

"Türk motiflerinden ilham alıyor"

Rengarenk kavanozların lansmanı için düzenlenen toplantıda açıklamalarda bulunan Ferrero Türkiye Kurumsal İlişkiler ve İletişim Direktörü Yasemin Ansaldo, "Nutella sevenlerin hepsi bizim için çok özel. Dolayısıyla hepsine birer tane onlara özgün kavanoz hediye etmek istedik, amacımız bu. Desenler Türk motiflerinden ilham alıyor ve özel bir algoritmayla motiflerin belli bölümlerine odaklanılarak hazırlandı. 2 milyon adet oluşturuldu" dedi.

Yeni kıyafetiyle Nutella sevenlerinin kavanozlarını daha çok seveceklerini söyleyen Ansaldo, "Aynı zamanda bu yeni desenlerin kahvaltılara görsel bir lezzet de getireceğine inanıyoruz. Önümüzdeki iki ay boyunca sürecek. Tüketicilerimiz yeni tasarımlı ürünlere önceden almakta oldukları bütün noktalardan ulaşabilirler" ifadelerini kullandı.

Ansaldo, vermek istedikleri mesajı şu sözlerle aktardı: "Nutella tüketicileri bizim için çok özel, hepsinin farklı değerleri var, hepsi çok özgün. Dolayısıyla bu kavanozların desenlerinin de onlara layık, renkli olmasını düşündük." - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Nutella Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title