Haberler

Koç Ailesi'ni Üzen Ölüm: Nusret Arsel Vefat Etti

Güncelleme:

İş adamı Vehbi Koç'un damadı, Vehbi Koç Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Semahat Arsel'in eşi Nusret Arsel 93 yaşında vefat etti.

Vehbi Koç Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Semahat Arsel'in eşi Nusret Arsel, 93 yaşında vefat etti. Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi'nden yapılan açıklamaya göre, 1 Ocak'tan bu yana rahatsızlığı nedeniyle hastanede tedavi altına alınan Nusret Arsel, yaşamını yitirdi.

NUSRET ARSEL KİMDİR

Nusret Arsel, 1921 yılında doğdu. Ankara Hukuk Fakültesi'ni bitiren ve Paris Üniversitesi'nden iktisat doktorası yapan Arsel, 1953'ten beri Koç Grubu'ndaki birçok şirketin kuruluşunda bulundu. Nusret Arsel, 1956 yılında Vehbi Koç'un büyük kızı Semahat Arsel ile evlendi.

Nusret Arsel'in eşi Semahat Arsel, Mart 2013 itibariyle Forbes dergisinin yaptığı araştırmaya göre, 3,2 milyar dolar servetiyle Türkiye'nin 2. dünyanın ise 423. zengin ismi.

Kaynak: AA / Güncel

Semahat Arsel Vehbi Koç Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (9)

KALENDERorjin_egeli35@hotmail.com:

HIRISZ KOÇlar dedeleriniz yani Haim Nahum Osmanlının parasını çalmış bir hırsızdır

18
13
yanıtYanıtla
ErtanErtanavan@hotmail.com:

Bu ülkede 95 bin çalışanı ve tedarikçiler bu sayı 300bin var koç kimsenin hırsız demeye hakkı yok bu insanlara

yanıt0
yanıt0
fatifatihkoseoglu18@hotmail.com:

Görüyoruz hırsızların kim olduğunu!!! hem de milletin alın terini çaldılar

yanıt0
yanıt0
kostakjunkie251@gmail.com:

ya adamların neresi hırsız anlamadım.adamı çekemiyorsunuz sonra hırsız ilan ediyorsunuz.zengin olmakta suç ..

8
7
yanıtYanıtla
TR'54'egtr5454@gmail.com:

Tühhhhh vah vah Saltanat Azaldiiiiii

5
8
yanıtYanıtla
yavuz akkuşpelikanhaliyikama@hotmail.com:

allah rahmet eylesin kimin ne hesap verecegini cenabı allah tan başka kimse bilemez belkide vefat eden bu şahıs bizden daha imanlı daha itikakatlı olabilir yani demek istegim kimin ahireti nasıl ne değil hesapları yanlış ve çok günah

11
1
yanıtYanıtla
gülsüm ergulsumergul@gmail.com:

haklısınız, umarım tüm kullar bunun farkına biran önce varır. insanoğlu nasıl oluyorda yaradanın sağ kolu gibi hükümler verebiliyor, nasıl bir kendini bilmezliktir.

yanıt0
yanıt0
hakan tunahakantuna@hotmail.com:

osmanlı dönemindemi yaşadın kalender ne biliyosun insanlara iftira atıyosun türkiyenin kaderini belirleyen insanlar bunlar sen abuk subuk konuş diye değil türkiyeye hizmet etmek için iş adamı olmuşlar. başları sağolsun

7
5
yanıtYanıtla
BİObayram.ocak@hotmail.com:

Öyle veya böyle hesabını verecek,ölmüş adamın arkasından konuşmak müslümana yakışmaz........Dışarıda binlerce insan şu anda koç şirketlerine girmek için binbir takla atıyor,araya hatrı sayılır kişiler koymaya uğraşıyor.....Hırsızsa kimse girmesin o zaman,insanlar iki yüzlülük yapmasın.....Yıllar yılı ticaret yapıyorlar,yapmasınlar mı?

9
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title