Haberler

Nto' Dan Enflasyonla Mücadeleye Destek Çağrısı

Nizip Ticaret Odası (NTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, enflasyonla mücadele destek çağrısı bulunarak, "Tüm üyelerimizi enflasyonla topyekun mücadeleye destek olmaya davet ediyoruz” dedi.

Nizip Ticaret Odası (NTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, enflasyonla mücadele destek çağrısı bulunarak, "Tüm üyelerimizi enflasyonla topyekun mücadeleye destek olmaya davet ediyoruz" dedi.

Hükümetimiz tarafından enflasyonla mücadele programı çerçevesinde ülke gelinde "İndirim Kampanyası" başlatıldığını belirten NTO Başkanı Mehmet Özyurt, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın hazırladığı Enflasyonla Mücadele programın da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin en önemli işbirlikçisi olduğunu ifade etti. den NTO Başkanı Özyurt, "Türkiye'nin yeni ekonomi programında, temel politikaların kurgulandığı alanların en başında enflasyon ile mücadele gelmektedir. Özellikle son dönemde kurda meydana gelen spekülatif artışlar sonucu fiyatlamalarda yaşanan yukarı yönlü gidiş, yüksek enflasyona neden olmuştur. Gelinen durum, sadece kamu kurumları ya da bakanlıkların mücadelesinin ötesinde, Enflasyonla Topyekun Mücadele ihtiyacını doğurmuştur. Türkiye'nin enflasyonla mücadelesinde başarıya ulaşması için kamu öncülüğünde başlatılan bu program, özel sektörün gönüllülük esasına dayalı desteğine ihtiyaç duyulmaktadır. Bu nedenle Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) çatısı altında yer alan Odalarımız ile üretim gerçekleştiren ve çeşitli ürünlerin ticaretini yapan Oda üyelerimizin indirim kampanyasına katkıda bulunması önem arz etmektedir. Bu kapsamda, üyelerimizin ürettikleri ürün ve hizmetlere yönelik asgari 3 ay süreyle en az yüzde 10 indirim yapılması tavsiye edilmektedir. Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı sayesinde geniş kapsamlı bir dayanışma ile ülkemizin bu sorunun da üstesinden geleceğinden hiç şüphemiz yoktur. Enflasyonla mücadele kapsamında sattıkları ürünlerde indirim yapacak ve kampanyaya destek olacak üyelerimizin 19 Ekim 2018 Cuma Gününe kadar Web sitemizde (www.nto.org.tr ) bulunan dilekçeyi doldurarak Odamıza (alirizadeniz@nto.org.tr veya Faks: 03425121036 )bildirmelerini rica ediyoruz. Nizip Ticaret Odası ve iş dünyası olarak Devletimiz ve Türk özel sektörünün el ele vererek ülkemizin geleceği için, Enflasyonla Mücadele Programı'nı destekliyor, bu mücadeleye destek olacak üyelerimize şimdiden teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Mehmet Özyurt Nizip Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Adana Demirspor GS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title