Haberler

Nez, Amy Winehouse Şarkısını Okumak İçin Bağış Yaparak Stüdyoya Girdi

Güncelleme:

2013 yılında Amy Winehouse'un bir şarkısını kullanmak isteyen ancak telif hakkına takılan şarkıcı Nez, 5 sene sonra amacına ulaşarak şarkıyı seslendirmek için stüdyoya girdi.

Nez, 2013'te çıkardığı 'Retro Turca' albümüne 2011'de vefat eden Amy Winehouse'un 'You Know I'm No Good' isimli şarkısını koymak istemiş fakat telif konusuna takılmıştı.

BAĞIŞ KARŞILIĞINDA ŞARKIYI OKUYACAK

Sanatçının babası ve varisi Mitch Winehouse ile iletişime geçen ünlü şarkıcı, amacına ulaştı. HT Magazin'den Tarkan Abdullahoğlu'nun haberine göre, baba Winehouse, Amy Winehouse Vakfı'na bağış şartıyla Nez'in şarkıyı kullanmasına izin verdi. Haberi alan Nez, hemen bağışı yaparak stüdyoya girdi.

Nez, Amy Winehouse Şarkısını Okumak İçin Bağış Yaparak Stüdyoya Girdi

Amy Winehouse, Londra'daki evinde 23 Temmuz 2011 tarihinde ölü bulunmuştu. Polis, ölüm nedenini yapılan incelemeler sonucunda alkol zehirlenmesi olarak açıklamıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amy Winehouse Nez Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (7)

Misafir:

Hangi sesle okuyacaksa...

6
2
yanıtYanıtla
Kuaför:

hadi kışşş kışşş

4
2
yanıtYanıtla
HOCA:

BİDENEME LAF YOK O NE YAPSA YAKIŞIR

2
2
yanıtYanıtla
bey:

kendi akilin yetmiyor mu sarki yazmaya?

1
2
yanıtYanıtla
ey gidi ey:

rezillik bence aga

1
0
yanıtYanıtla
DEFNE:

NOLYO YA CAMİYE Mİ GELDIK NELAKA BYENINIZ YANMIŞ SİZİN

0
1
yanıtYanıtla
Misafir:

Ya sen kimsin amy nin şarkısını seslendireceksin. Hangi sesle?

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title