Haberler

Neymar, Barcelona'nın Yeni Transferi Coutinho İle Dalga Geçti

Güncelleme:

PSG'nin Brezilyalı yıldızı Neymar, Barcelona'nın yeni transferi Coutinho'yu için tebrik mesajı yayınladı. Neymar, arkadaşının saç tıraşıyla dalga geçmeyi de ihmal etmedi.

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint Germain forması giyen Neymar, vatandaşı Philippe Coutinho'nun Barcelona'ya transferi sonrasında yaptığı paylaşımla olay yarattı.

COUTINHO İÇİN TEBRİK MESAJI YAYINLADI

Sezon başında Barcelona'dan 222 milyon euro'ya Paris Saint Germain'e transfer olan Neymar, Brezilya Milli Takımı'ndan arkadaşı Coutinho'nun Katalan devine transferi sonrası tebrik mesajı yayınladı.

Instagram'daki hikayesinde Coutinho'nun imza töreninden bir fotoğrafını paylaşan Neymar, "Senin için çok mutluyum. Dünyadaki her şeyde başarılar dilerim, eminim çok mutlu olacaksın" ifadelerini kullandı.

"BU SAÇ MODELİ MODA MI?"

Ancak arkadaşına şakayla karışık takılmayı da unutmayan Neymar, "Ve söyle bana, bu saç modeli moda mı?" yazarak Coutinho'nun saç traşıyla dalga geçti.

Barcelona'ya 160 milyon euro bedelle Liverpool'dan transfer edilen 25 yaşındaki Coutinho, "Neymar ile konuştum. Takım, şehir ve soyunma odasıyla ilgili iyi şeyler söyledi" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Philippe Coutinho Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

Jay jay bukaca:

Duran toplara kim wuracak

2
0
yanıtYanıtla
bzztt:

ben

yanıt1
yanıt0
VURAN:

BENDE VARIM:)

yanıt2
yanıt0
Brütüs:

Neymar bi dur artık. İşine bak. Ayrıldın. Gittin. Bitti gitti işte.

1
1
yanıtYanıtla
Yorum Yapan Teyze:

Portal Genç''te okudum az önce hemen haberler. com''a da gelmiş aynı haber dsjkfskjf (Saça Bakma top oyna yakusuklu)

0
1
yanıtYanıtla
Hebele hübele:

Futbolda piyasa nerelere gidiyor anlamak mümkün değil bu kadar paralar nasıl veriliyor çok saçma bu işin sonunu pek iyi görmüyorum sınırlandırma olmalı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title