Haberler

"Nerede Kalmıştık" Akımına Son Katılan İsim Ümit Davala Oldu

Güncelleme:

Galatasaray'ın KAP'a bildirdiği Ümit Davala, sosyal medya hesabı üzerinden "Nerede kalmıştık" mesajı paylaştı.

Galatasaray Kulübü'nün, Futbol A Takımı Yardımcı Antrenörlük görevi için görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdiği Ümit Davala, sosyal medya hesabı üzerinden "Nerede kalmıştık" mesajı paylaştı.

"BANA BU FIRSATI VERDİĞİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM"

Teknik direktör Fatih Terim'in başlattığı "Nerede kalmıştık" akımına Terim ve Taffarel'in ardından katılan 3'üncü isim olan Ümit Davala, sosyal medya hesabı üzerinden iki fotoğraf paylaşarak "Nerede kalmıştık" notunu düştü. Davala, Terim ile birlikte olduğu bir fotoğrafı paylaşarak, "Tüm kariyerim boyunca bana destek olan, başarılarıyla mutluluk yaşadığım, yanında olmaktan onur duyduğum Sayın Fatih Terim hocama tekrar bana bu fırsatı verdiği icin teşekkür ederim" yazdı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Fatih Terim Galatasaray Ümit Davala Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

1453:

DEJAVU OLDUK. GS NE ZAMAN SIKIŞSA ÇAREYİ KARAKTERDEN YOKSUNLARDA BULUYOR

5
6
yanıtYanıtla
Gariban:

Denize düşen yılana sarılır. Sevimsiz itici bir teknik adam lakin bu kötü gidişe son vermek ve yönetim kendini kurtarmak için bu hamleyi yaptı.

4
3
yanıtYanıtla
AKSAKALLIDEDE:

ŞEYDE KALMIŞTIK HOCAM MİLLİ TAKIMDAN TAZMİNAT ALABİLMEK İÇİN 1905 TL YE ANLAŞMIŞLIĞINIZDA KALMIŞTIK HOCAM TÜRK MİLLETİNİN PARASINI ÇARÇUR ETMENİZDE ADANALI HEMŞERİNİZİ SIRF MİLLİ AYLIĞI BAĞLANSIN DİYE ADI DUYULMAMIS ADANAPORUN 3. KALECİSİNİ MİLLİ YAPMANIZDA , VATANA HIYANETİNİZDE KALMIŞTIK. VE HESABINI ÖDEYECEKSİNİZ AKLINIZ KALMASIN.

5
1
yanıtYanıtla
FENERLİ__:

KEBAPÇI SELAHATTİN DE KALMIŞTI ahahahahaha

2
2
yanıtYanıtla
fenerlii:

kebapçı selahattin de kalmıştık:-)))

2
2
yanıtYanıtla
gs li:

2000 ruhunu yakalamak zor. çunku yabancı sayısı coook fazla

1
3
yanıtYanıtla
apaçi:

itaat EDECEKSİNİZ EN BÜYÜK FENERBAHÇE :) BİRGÜN SİZDE TÖVE EDİP FENERBAHÇEYE GELECEKSİNİZ :)

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title