Haberler

Mustafa Sandal'dan Geçtiğimiz Ay Boşanan Emina Sandal, İşadamı Saadettin Saran ile Aşk Yaşıyor

Mustafa Sandal'dan geçtiğimiz ay anlaşmalı olarak boşanan Emina Sandal, işadamı Saadettin Saran ile aşk yaşıyor.

Ünlü popçu Mustafa Sandal'dan geçtiğimiz ay anlaşmalı olarak boşanan Emina Sandal'ın gizli gizli Saadettin Saran ile görüştüğü ortaya çıktı. Bebek sahilinde görünen Emina Sandal ve Saadettin Saral çevresindekiler tarafından tanınınca tedirgin olduğu söylendi.

BİR HAFTADIR GİZLİ GİZLİ GÖRÜŞÜYORLAR

Sırp asıllı Emina Sandal, Mustafa Sandal'la 10 yıllık evliliğini 2 çocuğuna rağmen sürdürmeyip, bitirmişti. Sırp şarkıcı,iddiaya göre boşanmanın ardından işadamı Sadettin Saran'la yakınlaştı. Gizli görüştükleri söylenen çiftin bir haftadır görüştükleri söylentiler arasında. Bu yazın en büyük sürpriz ilişkisi olmaya aday olan heber magazin kulislerinde konuşulmaya başlandı.

Mustafa Sandal'dan Geçtiğimiz Ay Boşanan Emina Sandal, İşadamı Saadettin Saral ile Aşk Yaşıyor

BEBEK'TE YAKAYI ELE VERDİLER

Görgü tanıklarına göre 36 yaşındaki şarkıcıyla ünlü işadamı, yakalanmamak için yoğun çaba sarf etse de geçtiğimiz gün yakayı ele verdi. Bebek ve civarında buluştukları öğrenilen ikili, çevredekiler tarafından tanınınca tedirgin oldu.

Mustafa Sandal'dan Geçtiğimiz Ay Boşanan Emina Sandal, İşadamı Saadettin Saral ile Aşk Yaşıyor

Mustafa Sandal'dan Geçtiğimiz Ay Boşanan Emina Sandal, İşadamı Saadettin Saral ile Aşk Yaşıyor

Mustafa Sandal'dan Geçtiğimiz Ay Boşanan Emina Sandal, İşadamı Saadettin Saral ile Aşk Yaşıyor

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Saadettin Saran Mustafa Sandal Emina Jahovic Bebek Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (49)

ASLI:

GÜZEL VE GENÇ KADIN BOŞANDI DİYE ÖMÜR BOYU EVE KAPANACAK DEĞİLYA. ONUNDA HAYATI YAŞAMAYA HAKKI VAR. TABİKİ YENİ AŞKLARA YELKEN AÇACAK. HAYAT TEK BİR ERKEĞE BAĞLANIP KALMAK İÇİN ÇOK KISA VE GÜZEL.

10
18
yanıtYanıtla
beykoz:

tam tersi olmasın parası olan erkek tek bi kadına bağlı olmasına gerek yok tip yaş farketmez biri gelir biri gider

yanıt6
yanıt2
ASLI:

BEYKOZ, TAMAM HAKLISIN ERKEK KADIN AYRIMI YAPMAYALIM. BU DÜNYA TEKBİR KADIN YADA TEKBİR ERKEKLE GEÇİRMEK İÇİN ÇOK KISA VE GÜZEL. DEĞİŞİK TADLARININ TADINA BAKMAK LAZIM. YENİ AŞKLARA YELKEN AÇMAK YENİ HEYECANLAR YAŞAMAK LAZIM.

yanıt1
yanıt0
beykoz:

haklısın aslı hayat kısa tadını çıkar gönlün nasıl istiyosa öyle yaşa mutluluklar

yanıt2
yanıt0
beykoz:

inşalllah bizede denk gelirsn bi gün biyerde

yanıt1
yanıt0
beykoz:

inşalllah bizede denk gelirsn bi gün biyerde

yanıt0
yanıt0
RRR:

NORMAL ARTIK ÜNLÜLER İÇİN BÖYLE ŞEYLER

12
1
yanıtYanıtla
muhasaba:

Tam pislik bunlar Toplumun yüz karaları

11
2
yanıtYanıtla
mide:

artık bzm midemiz kaldırmıyor bu haberleri okurken. gercekten doğrumu bu magzın haberleri??

9
3
yanıtYanıtla
Dogrusu:

Bin hergün yerde oluyor ama ünlülerde magazinde okuyorsun. Yoksa komşun kime vermiş kimden almış kimsenin umrunda değil. Bence.....

yanıt4
yanıt0
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title