Haberler

Mustafa Cengiz: "Uefa'nın Büyüyen ve Gelişen Galatasaray'a Şans Vereceğini Umuyorum"

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, 9 Mart’ta UEFA ile yapılacak toplantıya hazırlandıklarını belirterek, "UEFA’nın büyüyen ve gelişen Galatasaray ve Türk futboluna gereken şansı vereceğine inanıyorum" dedi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, 9 Mart'ta UEFA ile yapılacak toplantıya hazırlandıklarını belirterek, "UEFA'nın büyüyen ve gelişen Galatasaray ve Türk futboluna gereken şansı vereceğine inanıyorum" dedi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde fiziki düzenleme yapan Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'na teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette ayrıca Sportif A.Ş. Başkan Vekili Abdurrahim Albayrak, Galatasaray Gayrimenkul Genel Müdürü Mehmet Akif Şener ve CHP İstanbul Büyükşehir Belediye ESKİ Grup Başkan Vekili Kemal Akar yer aldı. Burada açıklamalarda bulunan Mustafa Cengiz, "Öncelikle Florya tesislerimize fiziki düzenlemelerinde çok katkı sunan Bakırköy Belediye Başkanımız Dr. Bülent Kerimoğlu'na çok teşekkür ederiz. Bu ilçede tesisleri bulunan bir kulüp olarak biz de 'Bakırköy için neler yapabiliriz'i Başkan Kerimoğlu ile paylaştık. Bakırköy ve Florya'ya daha fazla güzellik katmak için elimizden geleni yapmaya hazır olduğumuzu ifade ettik ve kendilerinin görüşlerini aldık" diye konuştu.

"UEFA'nın da büyüyen Galatasaray'a şansı vereceğine inanıyorum"

Gündem ile ilgili de konuşan Cengiz, UEFA ile 9 Mart'ta yapılacak görüşmenin önemine değinerek, "UEFA ile yapacağımız Finansal Fair Play görüşmesi öncesi kulüp olarak gerekli hazırlığımızı yaptık. UEFA'nın da büyüyen ve gelişen Galatasaray ve Türk futboluna gereken şansı vereceğine inanıyorum" şeklinde konuştu.

Süper Lig'de fikstürün lehlerine olduğunu ifade eden Başkan Cengiz, "Biz şampiyonluk şansı en yüksek takım olarak Galatasaray'ı görüyoruz. Tabii hak eden kazansın, hak eden de Galatasaray olsun" ifadelerini kullandı.

Bülent Kerimoğlu ise Türk sporuna destek vermeye her zaman devam edeceklerini açıkladı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Bülent Kerimoğlu Mustafa Cengiz Galatasaray Bakırköy Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Manchester City-Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City-Chelsea maçı şifresiz mi? Samsunspor-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor-Adana Demirspor maçı şifresiz mi? İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title