Haberler

Mustafa Cengiz, TFF Başkanı Nihat Özdemir ile özel olarak görüşerek hakemlerden şikayetçi oldu

Güncelleme:

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, bugün Şampiyonlar Ligi'nin yeni formatının tanıtımı için gittiği Türkiye Futbol Federasyonu'nda (TFF) Nihat Özdemir ile özel olarak görüştü. Ankaragücü maçı sonrası hakemlere isyan eden Cengiz, TFF Başkanı Nihat Özdemir'e, "Bu düzeni kuranlar rahmani değil, şeytani" dedi.

Galatasaray cephesinde kaybedilen MKE Ankaragücü maçının yankıları sürüyor. Sarı-kırmızılılar zirve yolunda ağır bir darbe aldığı Ankara deplasmanında, maç sonu hakemlere isyan etmişti. Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, bugün Şampiyonlar Ligi'nin yeni formatının tanıtımı için gittiği TFF ile olan toplantıda Nihat Özdemir ile özel olarak görüştü.

1 SAAT GÖRÜŞTÜLER

Yaklaşık 1 saat içeride kalan Mustafa Cengiz'in Özdemir ile dünkü karşılaşmayı konuştuğu ve hakemlerden şikayetçi olduğu öğrenildi. Haksızlığa uğradıklarını savunan ve bu durumdan rahatsız olduklarını ifade eden Cengiz, daha sonra TFF Riva Tesisleri'nden ayrıldı.

"PLANLI BİR EYLEM GİBİ GÖRÜNÜYOR"

"Bu düzeni kuranlar rahmani değil, şeytani. Her takım aleyhine hatalar yapılıyor ama Galatasaray aleyhine malum çevreler tarafından düzgün ve düzenli şekilde yapılıyor. Bunlar hata değil, planlı bir eylem gibi görünüyor. Bu böyle sürerse camia olarak tepkiler vereceğimizi söyledik. Endişelerimizi ve kaygılarımı ilettik. Eğer kaos çıkarmak isteyenler olursa, onlarla kavga etmesini de çok iyi biliriz ama, biz yarışın düzgün, dostça ve mertçe bir şekilde devam etmesini diliyoruz. Bunu dile getirdik."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Mustafa Cengiz Galatasaray kavga Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (22)

Kenan:

Cincon ağlamayı algı yapmayı kendine görev yapmış şikayet ettiğiniz hakemler olmasaydı ilk beşe giremezdiniz

11
21
yanıtYanıtla
Kuş avcısı:

Hala hakem diyor serdarın dirseğini görmez Caner n dirseğini görmez gelir burada öter madem yıllardır kurgu bu lig takip etme

yanıt1
yanıt0
Kenan:

Senin fb yi de hakemler sayesinde ezdik degilmi yaran var gocunuyorsun anlıyorum :)

yanıt0
yanıt0
ŞABANİYE:

kimi kime şikayet ediyon başkanım

8
1
yanıtYanıtla
YORUMCU:

SİVAS MAÇI GARANTİYE ALINDI HİÇ DEĞİLSE. DEVAM

5
3
yanıtYanıtla
Canmen:

Üc dört Takimin bi arada gitmesi sadece birine faydasi var. . . Yayinci Kurulus. . . ve her türlü kuvveti ve baskiyi kurmadan hiiic kacinmazlar. . .

3
0
yanıtYanıtla
Zafer:

Boşuna ziyaret hiç bir değişiklik olmayacak Trabzon ile birlikte gidin FIFA ya şikayet edin. Bağımsız ve tarafsız bir TFF olmadığı hakkında.

1
0
yanıtYanıtla
realite:

nerde görüştüğünü açıkla ALİ CENGİZ, zorluda mı polat rezidans damı. . bizde isim koyalım. . . SAKIZ GİBİ ÇİĞNEYELİM NE PAZARLIK YAPTINIZ. .

1
0
yanıtYanıtla
reis:

GS-var-BEinsport şeytan üçgeni FB nin uzatma penaltılarını yedi. GS çığlık atarak bağıracak, var hemen çağıracak, beinsport sadece ayağına bastı gibi gözüken görüntüyü servis edecek(diğer görüntüde faulden sonra ayağa basılıyor)ve uzatma penaltısı anında 10 sn de iptal tıpkı gs maçındaki uyduruk ofsayt çizgisi gibi şipşak. FB gol atınca 2 dakika hata arayan var hakemleri nedense fb aleyhine alelacele KATLİAM kararını veriyorlar(talimatı kimden aldılarsa). . uyu ALİ KOÇ UYU. . GS hem çalsın hem oynasın

1
0
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Sn baskanim keske sunu deseydiniz. Maclari yabanci hakemler yönetsin..o Zaman bakalim kanatlilar ligin nersenide olacaktilar..

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title